Bomparyy parašė:
Man tai puikiai laikėsi pleistrai, atklijavus net į pleistrą buvo sureagave matyt į klijus 😔
Supratau, na jei nieko neparodys ir susigadino teks iš naujo kartoti
Bomparyy parašė:
Man tai puikiai laikėsi pleistrai, atklijavus net į pleistrą buvo sureagave matyt į klijus 😔
Supratau, na jei nieko neparodys ir susigadino teks iš naujo kartoti
mindelytea parašė:
Aš bandysiu keisti į hipp combiotic, gal geriau bus![]()
Mes naudojam aptamil nauja irgi nelabai tinka manau po pakeitimo nubere kirksnis tai manau gal kokia alergija 🤷🏽♀️Nes daugiau nieko neleitem
Ir dar kaip galvojat dėl to nuolatinio zirzimo gal daktarei sakyti? Visgi 7 menesiai o nei kiek geriau nzn man su kiekviena diena vis sunkiau. Negaliu nei kiek kazko daryti turiu ištisai linksminti ir nešioti. Laukiu kol tik jis užmigs nors 30 min jad galėčiau atsisedusi i siena atsiprašant pažiūreti tyloje. Ar normalu tas nuolatinis zizimas? Aš jau tokioj nevilty kad niekada tas nesibaigs nes visi sake va 6 menesiai ir viskas pageres bet realiai tik pablogėjo. Kartais jau nebegaliu i vaika ziureti nes taip sekina tie zirzimai nemoku apsakyti geriau bombos už lango atrodo sproginetu
Leilau parašė:
Ir dar kaip galvojat dėl to nuolatinio zirzimo gal daktarei sakyti? Visgi 7 menesiai o nei kiek geriau nzn man su kiekviena diena vis sunkiau. Negaliu nei kiek kazk…
Bet gal visgi dantukai? Kai pagalvoju,kad jiems tai prilygsta kaulo lūžiui tas skausmas tai palieku tuos darbus ir daugiau panešioju,pamyluoju..ką daryt...
Andria parašė:
Bet gal visgi dantukai? Kai pagalvoju,kad jiems tai prilygsta kaulo lūžiui tas skausmas tai palieku tuos darbus ir daugiau panešioju,pamyluoju..ką daryt...
Kad jau tas zirzimas nuo naujagymio eina manėm neužtenka mano pieno ivedė mišini. Nepadėjo okey galvoju lauksiu bet nieko nevyksta geryn kaip ir sakau. Dantenos nei paburke nei ka tai nežinau gal ir dantys dasideda bet visame kame tai vyksta jau 7 mėnesius ir labai išvargino nes ryte prabundu ir vel taspats zirzimas nuo pirmos minutes prabudimo. Nei kiek nepaguli ramiai 😢😢 Tik atsikelus jau nakties laukiu ir taip dienas stumiu tiesiog kaip sakant
Leilau parašė:
Kad jau tas zirzimas nuo naujagymio eina manėm neužtenka mano pieno ivedė mišini. Nepadėjo okey galvoju lauksiu bet nieko nevyksta geryn kaip ir sakau. Dantenos nei…
Mano pirmagimis toks buvo zirzalas. Laukiau tai dantų, tai kada atsisės, galvojau bus ramiau. Taip iki metukų kankinaus. O tada viskas praėjo. Ir nuo metų auga labai ramus vaikas, nebuvo jokių krizių, lengvai susikalbam visada.
Tik išlaukti reikia. Kantrybės 😉
Leilau parašė:
Ir dar kaip galvojat dėl to nuolatinio zirzimo gal daktarei sakyti? Visgi 7 menesiai o nei kiek geriau nzn man su kiekviena diena vis sunkiau. Negaliu nei kiek kazk…
Laikykitės, toks etapas, kūdikis zirzia ne tam, kad Jus panervuot, jam tikrai kažkas nėra gerai, dantukai skauda. Va man vis protinio dygimas suaktyvėja, tai načiort koks skausmas, net patinsta žandas, geriu vaistus, vėl prari a. O čia 20 dantų turi išdygti...laikykitės, stiprybės❤🙏⚘
Leilau parašė:
O jokių alergijų neturite?
linspi parašė:
O jokių alergijų neturite?
Ačiū už palaikyma visoms ❤️ Nežinau dabar nuo aptamilio pakeitimo kirksnis isuto ir viskas kas tarp koju arba ten alergija nes raudona nežinau🙈 šiandien einam pas daktare tai rodysiu gal kažka pasakys. O ir daktare musu idomi galvoju kad reiks keisti. Uždelsė su sena liga mūsų kai buvo auksinis stafilokokas tuomet paguldė budinti gyditoja mus. Baisu kad ko nepražiurėtu vėl
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai