aura.aurelija20 parašė:
Sveikos , ar yra pas kurių irgi vaikai introvertai ? Visiškai nenori žaisti su kitais vaikais . Bando , bet nelabai rodo susidomėjimą . Visad nori ,kad aš šalia būč…
Skamba kaip mano vaikas
aura.aurelija20 parašė:
Sveikos , ar yra pas kurių irgi vaikai introvertai ? Visiškai nenori žaisti su kitais vaikais . Bando , bet nelabai rodo susidomėjimą . Visad nori ,kad aš šalia būč…
Skamba kaip mano vaikas
Paukščiukas parašė:
Skamba kaip mano vaikas![]()
Iš pradžių galvojau gal kažkas ne taip , bet ji tokia ramesnė ir vis kas nors nuskriaudžia ir kažkaip iš vis nenori žaisti su kitais vaikais .. arba žaidžia vaikai kiti slėpynių kaip visi baigia tada nori žaisti su manim slėpynių 🫣😁
aura.aurelija20 parašė:
Iš pradžių galvojau gal kažkas ne taip , bet ji tokia ramesnė ir vis kas nors nuskriaudžia ir kažkaip iš vis nenori žaisti su kitais vaikais .. arba žaidžia vaikai …
O darželį lanko?
Nika77 parašė:
O darželį lanko?
Nelanko nes vietos negavome tikiuosi kitais metais gaus .
aura.aurelija20 parašė:
Mano sūnus, jei aš esu irgi visada pasirinks žaisti su manim, o ne su vaikais, kai buvo mažesnis iš viso vengė vaikų, pamatęs, kad eina prie jo skuosdavo tolyn. Dabr antrus metus lanko darželį, tai šiemet darželyje jau puikiai įsilieja į žaidimus su vaikais, noriai draugauja, moka užkalbinti, pasiūlyti žaisti kartu ir panašiai, bet tą pačią minutę kai ateinam pasiimti baigiasi draugystės, nei ate nei nieko nebesako 😁
Ugnė.Ad parašė:
Mano sūnus, jei aš esu irgi visada pasirinks žaisti su manim, o ne su vaikais, kai buvo mažesnis iš viso vengė vaikų, pamatęs, kad eina prie jo skuosdavo tolyn. Dab…
Pas mūsų gal problema ,kad mažai yra vaikų su kuo žaisti , o jeigu ir yra vis ją skriaudžia ir todėl ji net nenori eiti į aikštelę jeigu yra vaikų kitų . Arba aš turiu stovėti visad šalia . Dar problema ,kad nesupranta kalbos nes negyvenam Lietuvoje. Bet va kartais galvoju ar čia tik mano taip nenori bendrauti su kitais 😁 atrodo su suaugusiais geriausia jai 😁
Sveikos gal kuri gali pasakyti kas cia yra? Po lieziuviu tas raudonas . Pries savaite buvo susitrenkus barzda gal del to ivyko burnoj kraujosruva? Pas gydytojq kita savaite, bet neramu, dantukus valomes atsakingai, kiekviena ryta vakara, su vieno dancio sepeteliu. I issausejima nekreipkit demesio, tepam tepaliukais, kadangi vaikas megsta saltyje laizyti lupas ir aplink todel ir issausejo..

Saulyte 55 parašė:
Sveikos gal kuri gali pasakyti kas cia yra? Po lieziuviu tas raudonas . Pries savaite buvo susitrenkus barzda gal del to ivyko burnoj kraujosruva? Pas gydytojq kita…
Sunku ką komentuot be medicininio išsilavinimo. Gali būti, kaip jūs ir sakot, nuo sutrenkimo, gali ir kokia nors infekcija būti.
Pievos parašė:
Sunku ką komentuot be medicininio išsilavinimo. Gali būti, kaip jūs ir sakot, nuo sutrenkimo, gali ir kokia nors infekcija būti.
Kolkas matosi jog mazeja, bet ir toliau laukiam vizito
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai