saulegraza9 parašė:
Kokias gertuves naudojate vaikams? Kad vaikai noriai iš jų gertų ir nereikėtų daug pastangų jiems traukiant vandenį iš jų![]()
Ikea
saulegraza9 parašė:
Kokias gertuves naudojate vaikams? Kad vaikai noriai iš jų gertų ir nereikėtų daug pastangų jiems traukiant vandenį iš jų![]()
Ikea
saulegraza9 parašė:
Munchkin miracle.
saulegraza9 parašė:
pabandykit duoti tiesiog is paprasto buteliuko kur yra su ta galvute siaura kaip kad as vadinu sportininkams? jei suprantate apie ka as sneku, mes geriame is tokio nuo pat pradziu, daznai pati pasiulau, bet ir pats buna dabar jau atnesa man buteliuka, kad atidaryciau, aisku pats nemoka uzsiversti, dar girdau pati. bet uz tai daug isgeria vandens, ismoks uzsiversti pats su laiku
Noreciau paklausti mamyciu kuriu vaikuciams jau metukai,
kai buvote apziurai metu laiko arba nebutinai apziurai, kokius vitaminus jau duodate vaikams be D?
kokius butent zuyvu taukus ir ar duodate C vitamina, jei taip tai koki?
nes musu daktaryte tai tokia jau su amziumi, nelabai ji kazka sako ka duoti, ka ne, tai noriu paklausti jusu, o po to jau pasitarti su ja
migle141 parašė:
kai buvote apziurai metu laiko arba nebutinai apziurai, kokius vitaminus jau duoda…
Nieko neduodame, tik vitamina D
migle141 parašė:
kai buvote apziurai metu laiko arba nebutinai apziurai, kokius vitaminus jau duoda…
Klausiau del vitaminu tai pasake jeigu norite zuvu taukus duoti tai tada neduokite vit D nes buna kad vartojant kartu sualergizuoja. Apart vitamino D pasake nieko nereikia. Stengtis duoti toki maista kur yra tu vitaminu. Bent jau mums taip pasake.
Katažyna95 parašė:
Klausiau del vitaminu tai pasake jeigu norite zuvu taukus duoti tai tada neduokite vit D nes buna kad vartojant kartu sualergizuoja. Apart vitamino D pasake nieko n…
mums ta pati sake
migle141 parašė:
Mano vaiko pediatre nieko nesake duoti, bet neurologe Audrone Cerniauskaite-Smit sake duoti zuvu taukus ir vitD. Jos kompetencija neabejoju, tai duodu. Zuvu taukus duodu Aquazen, vitD - Aquadetrim. Del zuvu tauku ir vitD vartojimo kartu tai kiek girdejau, vitD nereikia duoti tada, kai zuvu taukuose jo yra.
Nevalgiukų mamos, kaip jūsų reikalai? Gal jau pradėjo bent kažką valgyti? Mano valgo tik granatus, greipfrutus.. 🙈 Ai dar paragauja mano darytų virtinių. Niekaip neįsiūlau daržovių, mėsos vos kąsnelį paragauja. Košes rytais po šaukštelį bendrai gal suvalgo. Duodu normalaus maisto, o ji man pirštu į krūtinę rodo ir ką daryt? Noriu, kad valgytų maistą, o ji tuomet mp užsimano, bet ten lašą kitą tik išgeria ir traukiasi nuo manęs.. :/
Eisim metukų patikrai, o ji nuo 8 mėn svorio nepriaugus.. nieko nevalgo.. nežinau kaip įsiūlyti.. ką siūlyti.. ko tik nesiūlau atrodo..
Mamos, reikia pagalbos🙈 gydytojai neina prisiskambinti jau kelinta diena. Situacija tokia: vaiką išbėrė. Pradžiai pilvuką, po kelių dienų bėrimas plito. Jau ir krutinė ir šonus, vėliau žiūrim ir nugarytė, bet tas bėrimas toks vaikščiojantis tai jis yra tai jo nėra. Dabar jau ir rankytes su kojytėm. Diena jo nesimato. Būna kūno spalvos spuogeliai ir lyg sausa odelė, bet po maudynių (įkelsiu foto) parausta ir labiau matosi. Neesame niekam elergiški, viska valgom jau seniai, miltelių skalbimo nekeičiau, prausikliai tie patys, temperatūros neturim, nesergam. Kas tai galėtų būti? 🙈

7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai