TriceMice parašė:
Sveikos🌷 ar reikia dėtis vata i ligoninę bambai valyti?
Jei Vilniuje Vgn,tai visasa ateidavo akusere ir darydavo vaikiukui tas proceduras svaros,o mes grizus namo pradejom.
TriceMice parašė:
Sveikos🌷 ar reikia dėtis vata i ligoninę bambai valyti?
Jei Vilniuje Vgn,tai visasa ateidavo akusere ir darydavo vaikiukui tas proceduras svaros,o mes grizus namo pradejom.
rutrut parašė:
As cia viena paskaita kai klausiau (berods Kauno kliniku apie naujagimio prieziura), tai sako tuos vatos tamponelius tiesiog islyginkit ir naudokitnes ster…
Nu jo lygint, mes ir ta stiriali ale atidare,bet tikrai lieka ant bambytes nepatogu,tai naudojom ausu krapstukus butent leliukams ir oktisept,greit bambyte susitvarke,valyt gerai,kad nebutu slapia,greit uzgis nukrys
Mamyte 30 parašė:
Kaip jum su apetitu? Man jau savaite kaip nera skanaus maisto visiskai nesinori jokio o trecia diena kaip ir pykina
Pavydžiu. Aš tai valgau ir alkanėju 🦧 Ir dar joks valgis „nesiskaito" be deserto. Per dieną net po kelis saldumynus būna.
Dabar bandau rinktis daugiau daržovių, mažiau angliavandenių, tai visa laimė, kad pavyksta kažkiek. Bet kilogramai kapsi po 1 per savaitę.
Eleonora Bonė parašė:
Pavydžiu. Aš tai valgau ir alkanėju 🦧 Ir dar joks valgis „nesiskaito" be deserto. Per dieną net po kelis saldumynus būna.
Nesenai ir aš kažko norėdavau bet va kelinta diena nesinori arba jei pavalgai bloga nors tokiq megztanti pavalgyt budavau aisku saldumynu atsisakiau del GD bet kažkaip idomu taip staigiai čia tas apetitas dinges
ponia.gandriene parašė:
Gal kuri nors iš mamų jau anksčiau naudojote gerą "mobilią auklę" ir galit parekomenduoti? Kad būtų su filmavimo funkcija ir toli trauktų (bent 20-30 metrų nuo vien…
Rekomenduoju,is bet kurios Lt ar net pasaulo vietos galesit stebet,girdet,sneket
https://mi-home.lt/ip-kamera-xiaomi-mi-360-home-security-camera-2k-pro
Eleonora Bonė parašė:
Pas mane tas pats. Desertai būtini,apetitu nesiskundžiu🙈 Kai čia suviduriavus buvau,tai buvo proga 1 kg atsikratyt ir nevalgyt😄
Nila parašė:
Man gydytoja buvo minejusi apie si skiepa, bet nusprendziau jau nesiskiepyti, nes cia bendras su stablige, difterija, nuo ko as paskiepyta. Plius 2 men. mazylis ga…
Aš tai net nežinau ar esu nuo jų paskiepyta,bet gal,jei planiniai buvo🤷
Kažkaip visą laiką covid tik aktualus buvo,apie kitus skiepus nieks nieko😄 Bet ir žiūriu,kad nuo šių iki 32 sav reikėjo pasiskiepyt,tai kaip ir šaukštai po pietų.😊
GreenMe parašė:
O jums atliekant cp buvo vietine nejautra daroma ar bendra narkoze?
Nebijokit Cp, nes geriau jau planinis Cp, nei prasideda gimdymas, bandai natural gimdymo takais,o kazkas sustojo,laukia,kankina tave,nervai ima,o ant galo isveza extra CP.
Rodo parašė:
Aš tai net nežinau ar esu nuo jų paskiepyta,bet gal,jei planiniai buvo🤷
Kažkaip visą laiką covid tik aktualus buvo,apie kitus skiepus nieks nieko😄 Bet ir …
iki 36 siaip, man 37+2 ir siandien seimos gydytoja patvirtino, kad dar galiu ir del to iskart ir atkisau peti
5 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai