Geltonesnė parašė:
Taip taippas mus tas pats. Nori nusiplauti muilą, o rankos kaip slidžios, taip slidžios
![]()
Joo.. ilgai užtrunku kol šampūną iš plaukų išplaunu 😀😀
Geltonesnė parašė:
Taip taippas mus tas pats. Nori nusiplauti muilą, o rankos kaip slidžios, taip slidžios
![]()
Joo.. ilgai užtrunku kol šampūną iš plaukų išplaunu 😀😀
LauraLaura1989 parašė:
Aiškutis o kada jums terminas 🙂
Spalio 5-6 diena pagal gyd. Skaiciavima, o pagal echo spalio 3 diena
Vikute1990 parašė:
Spalio 5-6 diena pagal gyd. Skaiciavima, o pagal echo spalio 3 diena
Supratau na man spalio 4 pagal ginekologės skaičiavima na pagal mėnesines o pagal PAPEL UG parašyta knygelėje rugsėjo 29
Isabeela parašė:
į skausmų temą - man nuo 32sav prasidėjo tokie makšties skausmai, kaip tempimai, pvz žingsnį padarai didesnį į priekį ar į šoną ir toks auch būna 🤏😅😁 ar susidūrėte …
Buna ir man, o dar kartais buna, kai nusiciaudi, tai jausmelis, toks, kad atrodo iskris tuoj
kristi1235 parašė:
Man lygiai tas pats, kairios kojos kluba skauda, ir i nugara pereina.Vaikštan irgi skauda, gulint tai išvis, būna prabundu is skausmo na toks nemalonus. O jai naktį…
Na bent tokia paguoda, kad cia man ne vienai tokie skausmai 🙈 atrodo, kad ta koja issinert gali 😂😂😂 matyt vienintelis tikrai veiksmingas vaistas - tai pagimdyt 😄
FireFly parašė:
Man stūmimas dar baisiau nei sąrėmiai buvo. Nenoriu gazdint aišku 🙊
Na man baisiausia prakiroimo siuvimas🤣 baisiau uz saremius ir stumima🙈 tai cia kaip kam, kas kam baisiausia😅
Laurut3 parašė:
Tikrai! Atrodo pirmasis babys bus is musu grupes😃 jei ryt niekas nespes mano antrasis bus sestadieni🤭🤭
As turbut busiu paskutine, nes kiek matau prie visu parasyta 38-39-40sav,o mano vienos dar tik 37😅
RomaRoma parašė:
O mes prisiduodame jau 🥰 terminas buvo 10.07. Prieš mėnesį mergina atsisėdo plius virkštelė apsisukusi buvo, tad paskyrė planinį cp 09.28. Bet princesė pati pasiri…
Sveikinimai didziausi❤️🌹 Ramiu nakteliu ir saldaus pienelio🥰 Mane visada dziugina, kai vaikutis turi galimybe pasirinkti savo gimtadienio diena🥰
Saulyte10 parašė:
Sveikos. Aš gal ne į temą. Bet ar yra čia mamyčių kurios gyvena kaime ir naudoja šulinio vandenį? Ar ir jums ekspertai atvažinėjo tirt šulinio vandens? Man šiandien…
Mes naudojame sulinio😊 Nesciajai ir kudikiams negalima gerti nitratais ir nitritais uztersto vandens, nes gali pakenkti kudikiui (pasiskaitykite placiau google). Kol esate nescia tiriates nemokamai 1krt. Ir kas augina vaikus iki 6men irgi priklauso istyrimas nemokamas. As tyriausi pirmagimes laukdamasi ir sekanciais metais kol jai nesuejo 6men. Siemet jau karta tyremes (kai laukiuosi), kita met tirsim pavasari, kol leliukui nesueis 6men. Dabar 1dieni dar pati vesiu vandeni tirti uz pinigus, nes jai lb daug lijo, buvo beproto uzveges vanduo, taip ir nesityrem. Bet vezemes is tevuku vandeni maistui. Seip as pasimdavau pazyma is seimos daktares, del vandens istyrimo nesciajai, ir nuvezdavau pati 1l talpos buteli i VSC ir tikdavo
seip mes visada tiriam vandeni pavasari po ziemos, nes uzbega nuo dirvos viskas. Ir jei lietingas metas lb buna, kai sulinys lilnas vandens pasidaro.
Greta1234 parašė:
Šeimos gydytoja turi parašyti raštą į viauomenės sveikatos biurą lygtais. Ir tuomet jie susisieka patys, ir atvažiuoja nemokamai ištirti. Kai buvo atvažiavę ,sakė, …
Virinant tikrai neisnyksta, o dar padauhmgeja, nes vanduo virdamas isgaruoja ir lieka didesni kiekiai nitratu.
Isabeela parašė:
į skausmų temą - man nuo 32sav prasidėjo tokie makšties skausmai, kaip tempimai, pvz žingsnį padarai didesnį į priekį ar į šoną ir toks auch būna 🤏😅😁 ar susidūrėte …
Gal jums tas vadinamas simfizitas😁
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai