Svajoklee_ parašė:
Ar normalu priaugti nuo nestumo pradžios iki 24 sav 10 kg? 🥺
As su 19 sav. Priaugusi esu 7,5 kg.
Svajoklee_ parašė:
Ar normalu priaugti nuo nestumo pradžios iki 24 sav 10 kg? 🥺
As su 19 sav. Priaugusi esu 7,5 kg.
Mano berniukai jau 8ir5metu miega abu savo kambarį du metus. Mažiukas 3metu pas brolį į kambarį išsikraustė va pirmagimis kol vienas buvo visai nenorėjo išeit į savo kambarį tai miegodavo savo lovoj pas mus kambarį. Tai dabar kai pagimdysiu jau jie pripratę savo lovose miegoti ramu. Tik įdomu kaip pradzia bus nes vyresnį parsivežė iš ligoninės ir lovytej be jokio supimo po maitinimo miegodavo buvo labai ramus vaikas per naktį 3kart nuo gimimo keldavosi valgyti ir tai nedpiegdavo. Mažesnis tik gryzus iš ligoninės įdedi į lovytę spiegia nori ištisai būdavo krūtį turėti burnoj nors jau pavalgęs buvo net nugrauzes spenelius tai 2sav traukdavau duodavau iš buteliuko kol sugyjo čiulptuko neėmė pavalgęs į vežimėlį ir supamas tik uzmigdavo tikrai labai buvo neramus viskas baigėsi, kai vaikščioti pradėjo ir nutraukiau mp nebedaviau 1metu6men.Tai dabar neišsivaizduojiu koks bus variantas 😅
Alina.mano.vardas parašė:
O Jus man, nepatyrusiai dar mamystės džiaugsmo, paaiškinkite, miegoti su vaikais renkates pačios, dėl savo malonumo, ar eigoje paaiškėjo, kad taip patogiau/saugiau/…
As irgi taip norejau.... Bet kai mano visi valgydavo daznai mazdaug kas 1.5val. labai retu atveju leisdavo pasidziaugti 3val. Tai nakti tiesiog neturedavau jegu kiloti i lovyte, daznai uzsnusdavau kol vaikas zisdavo.... Todel vien del savo savijautos renkuosi salia saves
aisku kai vaikas valgi kas trys valandas , tada jau galima galvoti apie lovyte.... Ypac kai misiniukai , tai viena maitinima nakti gali tu , kita vyras....
Del miegojimo man didzioji 2.7metu isejo viena miegoti i savo kambary , nes kai mazoji sesuo pradedavo nakti verkti , ir ji pradedavo.... Tai aisku pradzioje tekdavo biski ilgiau pabuti su dicke , poto iprato viena kambary.... Mazoji isejo su sese vienam kambary miegoti 1.9m. bet ja iki dabar reikia pamikdyti, padainuoti lopsine ir paglostyti....o musu karalaitis..... Jau metus bandom iskraustyti pas seses.... Bet grista su visom kaldrom atgal. .. nes susimusa su mazaja sese ir iseina is kambario.... Arba kalba nesustodamas ir seses liepe ji pasiimti.... Tai kol nebuvau nescia, kai uzmigdavo nesdavau i jo lova pas seses... Dabar negaliu jo nesioti.... Tai ateis vasara sakem, jau vel vyras nesios kai uzmigs.... Nes jau naktim nebekeliam ant puoduko , jau visa nakti ismiega.... Ir bus silta , kai nusispardys nesusals
O Jus man, nepatyrusiai dar mamystės džiaugsmo, paaiškinkite, miegoti su vaikais renkates pačios, dėl savo malonumo, ar eigoje paaiškėjo, kad taip patogiau/saugiau/…
Mes taip gyvenom 1,5m realiai. Kartu miegot niekaip nelipo, as geriau issimiegodavau 3-4 kartus atsikeldama ja pamaitint ir perkelt atgal, negu miegant kartu.
jau iskelem i jos kambari, tai visiskai jokiu problemu, manau nes yra pripratus viena miegot
As irgi turejau tokia iliuzija,nepavyko,nes ziaaaauriai ilgai valgydavo,as tiesiog uzmigdavau 🤦 po to jau,kai as suradau butu neuzmigt,ziauriai jautriai miegodavo,tai ikeldavau i lovyte ir labas rytas... Aisku su antraja turiu vilties,kad pavyks lovytej ,kad miegotu 😄 nes man asmeniskai nepatiko miegoti su vaiku, vyrui irgi
Svajoklee_ parašė:
Jums naktį buna sutraukia kojos blauzda kaire ir kazkur iki minutes gelia?
Oj bjaurus šitas reikalas, man gydytoja sakė pagerti magnio dėl to.
Kristinukas parašė:
Oj bjaurus šitas reikalas, man gydytoja sakė pagerti magnio dėl to.
Man vairuojant budavo su ankstesniu nestumu Svarbiausia,kad ne visada ir visur sustoti galima,tai po tokiu vaziavimu ligonis pasidarydavau
Svajoklee_ parašė:
Jums naktį buna sutraukia kojos blauzda kaire ir kazkur iki minutes gelia?
Man pastovei nakti mano desini kluba laaaabai skaudei sutraukia!
Bandziau diasporal magnio milteliu pagert, pykina mane nuo ju.
Aš suprantu, kad patirtis yra skirtingos, ir visų nuomonės gali skirtis šiuo ar kitu klausimu. Ačiū, kad dalinatės, labai vertinga. Žinote, kai esi pirmakartė, tikriausiai nori - nenori iš aplinkos girdi įvairių "pamokymų", kaip reikės elgtis, ir kaip nereikės. Filtruoju gautą info ir manau, kad gyvenimas man ir parodys, kaip reikės elgtis.
Iš visų jūsų pasidalinimų išryškėjo vienas ir tas pats labai svarbus faktorius: kudikis neramus, tenka dažniau maitinti, tad tai patogiau daryti savo lovoje, nes gali tuo metu ir primigti. Ir aš šį faktą priimu visiškai normaliai, bet štai iš pažistamos girdėjau, kad kudikiui (4 mėn.) keliantis naktimis, ši nusiunčia vyrą jį migdyti ir nepratina neva jo maitinti naktimis, kad galėtų ilsėtis. Kol kas jai tai puikiai sekasi, o ir aš savo trigrašio nekišu, nes juk ne man mokyti kitus.
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai