Rubii parašė:
O aš va pasiskundžiau, kad dažnai ir skausmingai kietėja pilvas. Tai ginekologė išsiuntė į stacionara. Tai dabar kiekviena diena ten važiuoju tikrinimui. Na tikiuos…
o ką jums kiekvieną dieną tikrina? gimdos ir vaisiaus tonusus?
Rubii parašė:
O aš va pasiskundžiau, kad dažnai ir skausmingai kietėja pilvas. Tai ginekologė išsiuntė į stacionara. Tai dabar kiekviena diena ten važiuoju tikrinimui. Na tikiuos…
o ką jums kiekvieną dieną tikrina? gimdos ir vaisiaus tonusus?
aniga00 parašė:
Aš vis džiaugiausi kad man niekas nesidaro, šiandien nuo ryto salta, traukia pilvą, strenas. Žodžiu pradėsiu ir aš jausti. Galvoju reikia gal pradėt jau skalbti rūb…
Jūsų vietoj tikrai išsiskalbčiau jau
pas mane jau nuo sausio vidurio lagaminas sudėtas
ir dabar vis sunkiau darosi, tai mielai gimdyčiau jau po poros sav.
nors net nežinau kokioj pozicijoj vaikas, rytoj tik eisiu echo, tai labai įdomu kaip ten kas.
Mistika88 parašė:
Nzn kaip kitoms, bet mes išsirinkome būtent numatyto termino datą kovo 1d. Labai tikiuosi, kad išlauksim 😊✊
O jums leliukas sedi ?
Knopkyy parašė:
Jūsų vietoj tikrai išsiskalbčiau jaupas mane jau nuo sausio vidurio lagaminas sudėtas
…
Aš kai abu raip per nešiojau tai visai dar nesukau fgalvos apie tašės krovima 😅
Knopkyy parašė:
Jūsų vietoj tikrai išsiskalbčiau jaupas mane jau nuo sausio vidurio lagaminas sudėtas
…
As ir po truputi deduosi daiktus, bet dar truksta vis kazko... kazkaip kol gerai dar jauciuosi tai atrodo gal islauksiu termino kovo pradzios
tik tas lagaminas gaunasi ne mazas, jums irgi taip? Chalatas nemazai uzima, galvoju gal plono uztektu 🤔 bet taip norisi to pukuoto 😁
Aš jau susiruošiau viską. Kadangi gimdysiu kitame mieste, planinis cpo, tai man gavosi nemažai mantos😳Iš viso 2 tašės ir 2 maišai🫣Krepšys mano daiktų, nedidelė tašė vaiko rūbelių ir priemonių, maišas higienos pakuočių (servetėlių, pampių, paklotų, paketų, kompresų ir pan.) bei dar maišas su 2 pledukais ir maža vaiko maitinimo pagalvėle. Vaiko grįžimui dar esu sukrovusi maišelį, bet jį mašinoje su kėdute paliksiu, vyras atneš išvykstant.
Vitamin parašė:
As ir po truputi deduosi daiktus, bet dar truksta vis kazko... kazkaip kol gerai dar jauciuosi tai atrodo gal islauksiu termino kovo pradziostik tas lagaminas g…
Aš pirmadienį susidėjau daiktus, nes prasidėjo kažkokie keisti skausmai, bet dabar šiai dienai jokių skausmų neliko. Man gavosi mažas lagaminas ir kuprinė, bet as nesidėjau jokių chalatų, sau keletas rūbų, keli rūbelių komplektai ir vilnos kojinės kūdikiui, higienos prie sau ir kūdikiui. Vat dabar rašydama prisiminiau, kad nesu nusipirkusi geriamojo vadens, tai dar šį reikės įsigyti.
VOVERE parašė:
Aciu 🥰 aha kelias dienas stebejo reanimacijoj. Tada perkele i naujagimiu ir ten palaike gal 3 dienas. 31 diena 23.00 nubego vandenys ( lovoj ant ciuzinio 🙈😂) buvau…
Kaip greitai viskas pas jus 😀 bet ir gerai, kad greitai, nereikėjo ilgai kankintis 😀 kokį vardą išrinkote dukrytei?
dukryte1 parašė:
O jums leliukas sedi ?
Taip, sėdi.
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai