Gracia parašė:
5menesiu ir 2 savaičiu
Mes ir tokiu metu pradejom primaitinti. Sverem 7.7kg ir atrode kad pienuko jau mano neuztenka,vis stebejo kaip as valgau,tai ohoho koses kerta😁
Gracia parašė:
5menesiu ir 2 savaičiu
Mes ir tokiu metu pradejom primaitinti. Sverem 7.7kg ir atrode kad pienuko jau mano neuztenka,vis stebejo kaip as valgau,tai ohoho koses kerta😁
tokijo95 parašė:
Kiek kartu jusu vaikuciai jau miega per diena?
Miegam 3,4pogulius ,po 40min ,na vienas pietu miegelis būna 2val.
tokijo95 parašė:
Priklauso nuo to, kokio ilgumo miegeliai. jeigu ilgesni miegeliai, tai gaunasi 3 dažniausiai. Jeigu būna kokia sunkesnė diena ar aplinkybės nelabai palankios miegui tada kokie 4-5 miegeliai po 30 min
tokijo95 parašė:
O maniškė miega 3 arba tik 2 kartus. Vienas iš jų irgi ilgesnis apie 1,5-2 val.
Vitamin parašė:
O maniškė miega 3 arba tik 2 kartus. Vienas iš jų irgi ilgesnis apie 1,5-2 val.
Mes taip pat dažniausiai būna 3 miegeliai, vienas ilgesnis apie 1,5 val. Kitas apie valandą. Ir prieš miegelį dar pusvalandukas. Kartais išeina tik 2.
tokijo95 parašė:
3 miegeliai po 1,5 val. miega.
Jaukumas parašė:
Ar yra tokių vaikučių kurie nelabai mėgsta košes? Kaip sudominate? Kuriuo dienos metu duodate. Ačiū
Yra yra, mano mergaitė visiškai nenoriu košių, į burnytę įdedu išspjauna ir dar nusipurto. Bandysiu gabalėliais primaitinti.
hestonia parašė:
Yra yra, mano mergaitė visiškai nenoriu košių, į burnytę įdedu išspjauna ir dar nusipurto. Bandysiu gabalėliais primaitinti.
Aš irgi bandysiu. Laukiu kol tvirčiau sėdės. Dabar dar duodu paragauti vis kažko, bet tai tik ragauja, nesuvalgo daugiau nei kelių šaukštelių. Mūsų vidurinė irgi dukra valgė tik gabaliukais. Niekaip nenorėjo košių. Ko gero ir ši tokia bus
Jaukumas parašė:
Aš irgi bandysiu. Laukiu kol tvirčiau sėdės. Dabar dar duodu paragauti vis kažko, bet tai tik ragauja, nesuvalgo daugiau nei kelių šaukštelių. Mūsų vidurinė irgi du…
Mano tai abu buvo košių mėgėjai, jiems ir dabar ryte košės patys geriausi pusryčiai, o ši maištininkė 🙂🙃
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai