minimac parašė:
Cia toks su savais pliusais ir minusais "malonumas". Turite tureti pakankamai ju, nes kitaip teks kas 1-2 diena plauti. Uzima daug sandeliavimo vietos. Po isplovimo…
Ačiū už pasidalinimą!😊
minimac parašė:
Cia toks su savais pliusais ir minusais "malonumas". Turite tureti pakankamai ju, nes kitaip teks kas 1-2 diena plauti. Uzima daug sandeliavimo vietos. Po isplovimo…
Ačiū už pasidalinimą!😊
ToSi parašė:
Labai saunu, kad tik 4 kg 🤩
🫨
27 savaitę svėrė 970g, gydytoja sakė, kad idealu 😊
Kregzdute1 parašė:
Mamytės, o gal buvo kam feritinas žemokas? Ką rekomendavo gerti gydytojos? Kaip pasikelti geležį? Ačiū, jeigu padrąsinsit![]()
Man rekomendavo Elevit vitaminus, tai juos vartoju jau kelis mėn., tyrimai geri. Papildomai organizmui stiprinti geriu ir žuvies taukus 😊
Kregzdute1 parašė:
Mamytės, o gal buvo kam feritinas žemokas? Ką rekomendavo gerti gydytojos? Kaip pasikelti geležį? Ačiū, jeigu padrąsinsit![]()
Geležį kelti reikia geležimi. Puikiai įsisavinama ir greit feritino rodiklius man atstatė ši.

Kosmonautas parašė:
Tai faktas, kad čia dar paklaida gali būt, svarbu, kad visi leliukai būtų sveiki, o mamos laimingos.
Sinsay trikotažo kokybė panaši į Tako. Aš perku, nes greit augantiems vaikams tokios kokybės pakanka kol jau išauga. Va o marškiniai labiau į Pepko kokybę panašu, avalynė tai tikrai nelabai kokybiška...
skani_zemuoge parašė:
Man tai hm ir next patinka, tikrai geru kainu ir nuolaidu galima rasti ❤️
O aš šiandien išssiskalbiau rubelius mažylės ir blemba kaip susinervinau. Lindex šliaužtinukas suplyšo per siūlę🙈 naujas daiktas blemba. Eina sau. Tai atkasiu tikiuosi čekį el.bankininkystėj ir eisiu grąžint, bet blemba,net mažiukam š pagamina😁🙈 tai kas liks iš tų daiktų juos nuolat skalbiant?
Sveikos. Ar yra vargstančių su tinstančiomis kojomis šią nuostabią vasaros savaitę? 🤐 jau ko pradėjau nėštumo metu nepernešti - tai karščio ir tvankumo. Ežerai ir saulė man šiemet ne draugai. Ir vat šiandien pradėjo ir kojos tinti. Gal kokių internete neatrastų paslapčių savipagalbai žinote? 🫠
Gimle parašė:
Geležį kelti reikia geležimi. Puikiai įsisavinama ir greit feritino rodiklius man atstatė ši.
ačiū labai! Pasikalbėsiu su gydytoja savo ir bandysiu irgi keltis! O per kiek laiko pakele feritina jums?
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai