Ktea parašė:
Mum kazkaip prasileidzia tai karta ar du keiciam nakti
Man irgi pora kartų gaunasi pakeisti. Nes jau labai daug sysių pridaro.
Ktea parašė:
Mum kazkaip prasileidzia tai karta ar du keiciam nakti
Aš keičiu kai apsikakoja nes labai išsibudina kitu atveju. 6-7 ryto jau kai keliasi išvis išjungiu švieselę naktinę, tai dar užparpia. Reikės kažkaip vasarą langus tamsint nes roletai šviesiai pilki, persimato. Visai nebus manau noro nuo 6 ryto kūkū daryt, kai užmiegi 00. Ir per naktį dar 2,5 val skiri maitinimui ir užmigimui 😳
As keiciu pagal poreiki. Jei ner pilnas, tai nekeiciu. Nes nu mes juk irgi kai miegam nesysiojam. O prabudus uzsimanom tik 🤗
O as nekrikstysiu. Pati buvau nekrikstyta. Taciau pries 6 metus mazdaug sugalvojau kad butu fun tokia atrakcija. Tai pasikrikstyjau. Bet tame nieko nematau, kodel to reiktu. Tad ir vaikui palieku laisve. Ka nores ta darys uzauges 🤗
Cavy parašė:
Apie krikštynas. Mes su vyru turime po sesę. Aš turiu ale brolį dar (mamos draugo sūnus). Tai pastarasis ir vyro sesuo(kol nebuvo abu susituokę) yra vyresniojo kūmi…
Nekrikštijam vaikų, ir taip visos seserys (tiek mano, tiek vyro) kaip krikšto mamos.
Oooo parašė:
Aha labai daug slapinasi, matyt virskinimasis susitvarke ar tvarkosi
Oooo parašė:
Aš irgi porą kartų keičiu, nes tik tiek kartų dažniausiai ir keliasi. Tačiau jeigu prabunda dažniau ir nėra dar praėję 2 val., tuomet nekeičiu.
Jūnaitė parašė:
Sakykit kiek jums išeina pampersų pwr parą? 🙂
Ir tos, kurios žindote, kiek žindymų išeina per parą? Aš kažkokia pasimetus biški …
7-9pampiai, 9-11valgymų. Dabar liko 9, nes porą kart dienoje pradėjau duoti mišinuką.
Per 3 mėnesius mano vyras naktį kėlėsi tik 2 kartus. Vieną, kai žiauriai atpylė leliukas ir man pagalbos reikėjo ir kai tiek vaikas verkė, kad jam kantrybė trūko ir atėjo padėti panešioti. Neįsivaizduoju kaip vyras turėtų darbe išbūti visą dieną jeigu dar naktimis man padėtų. Bet, kai nusitraukinėjau pieną pirmus 2 mėnesius, buvo man parų ir be miego 😕 net nenoriu prisiminti to laikotarpio 🥺
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai