rutkava parašė:
Sveikos, gal kažkam buvo , kad gerokai padidėjęs leukocitų kiekis (16), man 31 savaitė.
O ka gydytoja sako? Man taip pat padidejes, bet gydytoja sake kad nesciuju kraujo tyrimo normos kitokios😊
rutkava parašė:
Sveikos, gal kažkam buvo , kad gerokai padidėjęs leukocitų kiekis (16), man 31 savaitė.
O ka gydytoja sako? Man taip pat padidejes, bet gydytoja sake kad nesciuju kraujo tyrimo normos kitokios😊
angel_777 parašė:
O kiek Jums leukocitų? Vizitas tik pirmadienį, labai sunerimau kai gavau tokius atsakymus, ypač neutrofilai padidėję, o limfocitai sumažėję, dabar pasigooglinau nėščiųjų normas , tai truputi nurimau.🙂
rutkava parašė:
O kiek Jums leukocitų? Vizitas tik pirmadienį, labai sunerimau kai gavau tokius atsakymus, ypač neutrofilai padidėję, o limfocitai sumažėję, dabar pasigooglinau nėš…
Leukocitu pas mane 11, neutrofilai taip pat padideje, limfocitai sumazeje 😊 manau nepergyvenkit del to
Alkupis1223 parašė:
Sveikos, kaip dažnai jauciate judesius? Man 28 sav. Kazkaip pradejau daug maziau jausti, nerimauju
Nuo dienos priklauso. Buna ir maziau daug, buna daugiau. Vakar pas gydytoja buvau, sake viskas gerai, svarbu, kad jauciu🙂
Alkupis1223 parašė:
Sveikos, kaip dažnai jauciate judesius? Man 28 sav. Kazkaip pradejau daug maziau jausti, nerimauju
Aš buvau visiskai atrode nustojus jausti gal kokias 3 dienas, bet dabar matyt pakeite padeti ir vel duodasi pilvelyje 😀
Alkupis1223 parašė:
Man oirmas nėštumas, ir dar placenta priekinėje dalyje, tai sakė aš sunkiau ir galiu jausti, bet būna tikrai kad nejaučiu ir tokia panika, o ypatingai dabar kai dar buvo netikėta operacija, tai atrodo kasdien norėtusi eit į patikrą ar tikrai viskas gerai.
23 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai