Man šiandien taip pat pradėjo šalintis kamštis. Įdomu kiek dar dienelių liko?
Džiaugiuosi, kad sulaukėm gegužės 🙂 ir turėsim savo gegužiukus 💗
Gretuk parašė:
O sita, tai po gimdymo buciau pasigavus ir paciai galva be muilo nuskutus ! ! ! 🤬
Nuoširdžiai prajuokinot😅 nu vat tipo tokia prieziura, geriausia ligonine regione🤦as jau ten gatava buvau dziaugiausi kad viskas tuoj baigsis o po visko koncentracija jau i vaikeli buvo🙂
Tiuutea parašė:
O aš labai stebiuosi kokie vyrai mandagūs , jau ne vienas ties išėjimu iš parduotuvės tiesiog sustoja nors eina prieky ir praleidžia pro duris🤔 bet seip tai bet kur…
As šiandien irgi jauciausi lyg visi i mane ziuretu, nu nes jie tikrai ziurejo. O kodėl ar gerai ar ne, neaisq🤷 viena moteris suknelę gatvej pagyre kad grazi labai 😅
spogee parašė:
As Kaune nesenai buvau vaikštau su šuniu kol mano chebra kakes makes spektaklyje ir vyras eina pro sali sako. Laba diena garbė jums 😁 tai taip juokas pajeme😂😂…
Jo! Su vyrais kazkaip kitaip
uzsakiau katinams maisto su kurjeriu. Ten gal kokie bendrai 5kg deze. Tai uzkilo iki auksto kurjeris, as isejau prie liftu, tai kai pamate pilva sako: tai as jums iki buto nunesiu. As net nusijuokiau, sakau viskas ok, netoli. 😀 blyn as pries menesi stanga dar 50kg keliau, o dezutes jau nusinest 10 zingsniu iki buto nepajegsiu. Bet malonu, malonu 😀
hope2 parašė:
Na va ačiū Dievui perlipom ir mes i paskutini mėnesį. Šiandien pagal echo 36sav appsas rodo likus 31d. Tai manau gali būti bet kada 😱
Mum snd terminas, bet tik maudžia pilvo apačią kol kas, ir tik kairėj pusėj . Jei nepraeis važiuosiu kad pazetu
viiva parašė:
Kokias nešiokles esat nusipirkusios? Aš turiu nuo pirmagimių vaikjuostę, su sūnum labai daug naudojau, bet norėčiau ir kokią ergonomišką nešioklę išbandyti.…
As pirkau boba bliss nesiokle, girdėjau gerų atsiliepimų, bet nebandžiau dar ☺️
MammaMiaa parašė:
Sveikinimai!!! Būkit sveiki![]()
Ačiū visoms Mamytės už sveikinimus!
Sveikinu naujas mamytes sulaukus👶💐🌹
Su depiliacija man vyras padėjo ir supirmu ir su antru, klinikose irgi ateina paklausia ar nereikia pagalbos ten susitvarkyti.
Kas dėl žvilgsnių, gal tik mums atrodo kad į mus spokso. Bet man nėščios moterys gražios. Gal kad antro ilgai laukiau bet visad grožėdavausi neščiomis moterimis. Na ir kas be ko vyrai labiau neščiom padeda ir pagarbaus atstumo laikosi. Man ir teko net pora kart saugoti savo pilvą parduotuvėje, stovint eilėje. Net nžn aš paskutinį mėn vaikščiojau ir jantresnė buvau o priešais mane stovėjo už mane jaunesnė moteris bet tiek ji ten davės, kad ir atsitraukti turėjau kiek galėjau ir dar žiūrėt kad netrinkteltų su kokia alkūne be trypdama toje eilėje.
O nešioklę tai baby born turiu su pirma naudojau ir pasilikus esu
4 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai