Gandriukas43 parašė:
Pristatau Roką šiandien gimė 7 val. 52 min. Svoris 3, 880 ūgis 56cm.
Sveikinimai 🩵💐🌷
Gandriukas43 parašė:
Sveikinimai 🩵💐🌷
jekatron parašė:
Tai pas ką yra cestacinis diabetas ir be insulino vistiek tik Santaros gimdyt ar ne?🤔 Beveik pusė neštumo šlapimė pedsakai...nusibodo...tiek vandens geriu ir vistie…
Man irgi leido kur noriu
Gandriukas43 parašė:
Sveikinu🎉🤗🩵🌷
viiva parašė:
Kaip tai nėra ko žiūrėti? Tikrinti vaiko tonusus, širdies darbą, kaklelio prasivėrimą. Man Santarose sakė, kad poliklinikoje turi reguliariai tikrinti iki 41 savait…
O kas kiek laiko tikrina? 😊 aš kas savaitę tai nevaikštau pas ginekologę, kaklelį tai pačioj pabaigoj tik tikrino bent man, ankščiau nėra ten ko lysti, tai jei pamatuos 38sav, manau normalu sekantis apie 40sav, kas ir yra nurodymas vykti į priėmimą, viską jie ten sužiūrės ir nuspręs ką daryti, su praeitu nėštumu, mes su ginekologę atsisveikinom 38sav, ir 39sav gavau siuntimą į stacionarą tolimesnei priežiūrai ir tiek. Santarose gal kitaip, bet mažesniuose miestuose ne pirmas toks atvejis.
AgneseBass parašė:
Čia gal apie balionėlį kalbama? Jei apie jį, tai pati neturėjau, bet iš pirmagimės grupės mamos pasakojo, kad neskausminga ir greitai užsikūrė veikla, padėjo![]()
…
Pasakysiu taip, man tai ziauriai skaudejo jo dejimas. negaliu nei gulet nei sedet, vaikstau tik kaip atrodo tuoj gimdysiu... nafik
chorvede parašė:
Pasakysiu taip, man tai ziauriai skaudejo jo dejimas. negaliu nei gulet nei sedet, vaikstau tik kaip atrodo tuoj gimdysiu... nafik
Gali būti, aš pati nepatyrusi, nežinau, tik iš pasakojimų 🙈 ir kiekvienai turbūt skirtingai...
Sveikos mamytes, sveikinimai visoms jau supuojancioms mazylius/es ir kantrybes dar laukiancioms 😊 as tylioji skaitytoja,tyliai ramiai nešiojau savo trecia stebukleli, bet po šiandienos vizito kreipiuosi i jus. Ar yra mamyciu kurioms vaikutis 36 savaite gulejo skersai pilve? Ar apsisuko galvyte zemyn? As visada jauciau,kad labai neaiškioj pozicijoj yra,kad viena diena atrodo apacioj krapšto,kita karta virsuj ar nugara. Abu pirmieji zemyn galvyte jau nuo 32 savaites buvo ir niekur nesisukiojo. Tai cia kazkas naujo ir kazkiek streso kelianti patirtis. Uz poros savaiciu vel tikrins ar nepasikeite pozicija, jei ne,tada ligonine,o ten nezinau ko laukt. Beje as Norvegijoj,tai priežiūra kiek kitokia,nei Lietuvoj.
Gandriukas43 parašė:
Sveikinimai!!! Būkit sveiki
Mergelytė parašė:
Na dar gimdyti negimdau ten tas instrumentas taip padeda sužadinti veiklą kaklelio sakė normalu jausti tokius simptomus bet deje veiklą taip ir neprasidėjo rytoj vė…
Jum tas 2cm jau ilgai laikos ir nejuda🤦pirmas gimdymas jums kad taip letai juda?
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai