Skraidau33 parašė:
Pas mane irgi labai gausios ir gelsvos, dariausi tepinėlį, nieko kažko labai nerado, tik leukocitų šiek tiek padidėję, tai dabar profilaktiškai žvakutes naudoju…
Sveiki, kokias žvakutes naudojate ?
Skraidau33 parašė:
Pas mane irgi labai gausios ir gelsvos, dariausi tepinėlį, nieko kažko labai nerado, tik leukocitų šiek tiek padidėję, tai dabar profilaktiškai žvakutes naudoju…
Sveiki, kokias žvakutes naudojate ?
lina88sta parašė:
Ar kuri nors leidosi insuliną kai paskyrė, o gal yra tokių kur atsisakė leistis?
Aš leidziuosi.
lina88sta parašė:
Kažin kodėl kai leidiesi insuliną siunčia į Kauno klinikas gimdyti ir neleidžia rajoninėse ligoninėse? Kur priežastis? O jei pavyksta susireguliuoti su dieta tai le…
Man rodos dėl rizikos, kad vaikui su cukrumi gali būti problemų, dėl galimų komplikacijų. Net paties gimdymuiemwtu nėščioji kelis kartus turi cukrų maruotis ir stebėti situaciją
Ar galima turint giastacinį diabetą ir jį reguliuojant dieta prašyti atlikti planinį cezarį? Be to vienas jau vienas buvo atliktas. Pagal įstatymą nelabai suprantu. Rašo kad planinį cezaris atliekamas turint GD, bet ar tik su insilinu ar be jo irgi galima. To nerašo.
Ar galima turint giastacinį diabetą ir jį reguliuojant dieta prašyti atlikti planinį cezarį? Be to vienas jau vienas buvo atliktas. Pagal įstatymą nelabai suprantu. Rašo kad planinį cezaris atliekamas turint GD, bet ar tik su insilinu ar be jo irgi galima. To nerašo.
Prieš ~1 savaitę čia buvo diskusija del sinusito gydymo. Kokius vaistus gydytojai skyrė nėštumo metu? Man, panašu, 2 savaičių sloga komplikavosi į sinusitą pirmą kartą gyvenime. Skauda akiduobes ir skruostikaulius net. Naudoju inhaliacijas ir jūros vandens purškiklį. Bijau, kad be antibiotikų neišsisuksiu jau, nes nuolat bėgu stipriai išsipūsti nosies.
Dangyra parašė:
Prieš ~1 savaitę čia buvo diskusija del sinusito gydymo. Kokius vaistus gydytojai skyrė nėštumo metu? Man, panašu, 2 savaičių sloga komplikavosi į sinusitą pirmą ka…
aš gėriau gelumyrthol, viską sugeriau, išsigydziau, gyd vėliau pamiršau paklausti ar galima, čia komentavo merginos kad vienoms gyd draudė,kitom leido, tai nežinau, sprendimas jūsų, vaistinėje manau patars
lina88sta parašė:
Kažin kodėl kai leidiesi insuliną siunčia į Kauno klinikas gimdyti ir neleidžia rajoninėse ligoninėse? Kur priežastis? O jei pavyksta susireguliuoti su dieta tai le…
Bent jau kaip man aiškino, nes man gimdyt arba Santaros arba Kaunas , nors norėjau Jonavoje , tai rizika tiek mamai tiek vaikui, geriau yra apsisaugoti. Nes rajono ligoninėje nėra tokios komandos ką pvz turi 3 lygio ligoninė, plius aparatūros. Jau žinot geriau pagimdyti saugiau tiek dėl savęs tiek dėl mažylio.
lina88sta parašė:
Ar galima turint giastacinį diabetą ir jį reguliuojant dieta prašyti atlikti planinį cezarį? Be to vienas jau vienas buvo atliktas. Pagal įstatymą nelabai suprantu.…
Tai jai vienas jau buwo cp , tai turi ir antrą cp padaryt.
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai