MisDi parašė:
Kokias naudojant programėles sarėmems stebėti? 🙂
Pregnancy
MisDi parašė:
Kokias naudojant programėles sarėmems stebėti? 🙂
Pregnancy
julyp parašė:
Mano terminas sausio 22-24
Bet bus matyt kaip kas, dėl vaiko didumo 😃
Kai pasakė, kad gali iki 4,5kg užaugti, tai ačiū Dievui, kad cp, nes natūraliai turbūt man iš dviejų skylių liktų viena 😄
Mystery parašė:
Kai pasakė, kad gali iki 4,5kg užaugti, tai ačiū Dievui, kad cp, nes natūraliai turbūt man iš dviejų skylių liktų viena 😄
Prajuokinot 😄😄 man tai sakė jeigu 37 savaičių butų 4 kg ar virš. Galvotu ką daryt 😃
julyp parašė:
Prajuokinot 😄😄 man tai sakė jeigu 37 savaičių butų 4 kg ar virš. Galvotu ką daryt 😃
Dabar pažiūrėjau esveikatą, tai vaiko svoris 3014 g, o caps'u parašyta, kad vaisiaus išsivystymo lygis atitinka 37 sav., o aš dar tik 35 sav. 🙈😄
Bet sakė ir rašo, kad viskas gerai, visa kita norma.
Mystery parašė:
Dabar pažiūrėjau esveikatą, tai vaiko svoris 3014 g, o caps'u parašyta, kad vaisiaus išsivystymo lygis atitinka 37 sav., o aš dar tik 35 sav. 🙈😄
Tai aš galiu būt rami. Mano tik savaite buvo didesnis. Žiūrėsim kas bus 37 savaičių, nes tada eisiu
julyp parašė:
Tikriausiai anksčiau laiko skatintu tada jeigu jau būtų didelis 🙂 mes irgi kai kur savaite didesni pagal cm 🙂
MisDi parašė:
Tikriausiai anksčiau laiko skatintu tada jeigu jau būtų didelis 🙂 mes irgi kai kur savaite didesni pagal cm 🙂
Galimai. Bet brolienei iškart sakė, kad bus labai didelis. Tiesiog pasiguldė termino dieną, ir savaitėlę dar gulėjo. Pagimde berniuką 4.7 kg
Tai nebūtinai skatina
Mystery parašė:
Tikrai daug ramiau, tik labai jau arti termino, tikiuosi datempsiu😄
O del ko jums cezaris?
Sveiki,seku jusu susirasinejimus,bet praleidau viena tema,kurios manes neliete😊o sian buvau Santariskese,pasirodo mergina sedi,tai kaip ir yra trys variantai. Gal galit dar brukstelt,ar sutinkant apsukimui? Ketvirtas gimdymas,visus gimdziau pati,bet si karta bijau tikrai🥹
julyp parašė:
Tai aš galiu būt rami. Mano tik savaite buvo didesnis. Žiūrėsim kas bus 37 savaičių, nes tada eisiu
Mano gruodžio 3 d. (berods) irgi tik savaitę didesnė buvo, o dabar jau dviem🙈
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai