Sinergija parašė:
Po teigiamo testo praėjus gal 2 dienom - iškart gavusi receptątik teigiamą pamačiau dar kelios dienos prieš numatomas mm, nes žinojau, kad reikia pagaut kuo ank…
Mes dabar irgi planuojam, geriu aspiriną jau gal apie 2 mėnesius
Antifosfolipidinis sindromas (AFS) - autoimuninis sutrikimas, sukeliantis arterijų ir venų trombozę. Jis siejamas su pasikartojančiais persileidimais. Skaityti
visą straipsnįSinergija parašė:
Po teigiamo testo praėjus gal 2 dienom - iškart gavusi receptątik teigiamą pamačiau dar kelios dienos prieš numatomas mm, nes žinojau, kad reikia pagaut kuo ank…
Mes dabar irgi planuojam, geriu aspiriną jau gal apie 2 mėnesius
Orchidėja28 parašė:
Sveikos, merginos. Dariausi afs ištyrimą (geriu aspiriną 100mg dėl buvusio persileidimo ir dabartinio nestumo pradzioje sirgto covid). Gydytoja rekomenduoja nutrauk…
Kaip jums? Viskas gerai? Įmanomas sėkmingas nėštumas esant kovidui?
Gandriukas3 parašė:
Kaip jums? Viskas gerai? Įmanomas sėkmingas nėštumas esant kovidui?
Sveiki. Taaaip, dabar eina 16+4 🙏
Orchidėja28 parašė:
Aš labai nerimauju kaip man seksis vaistus leistis.. kaip jums tas vaistų leidimasis? Skausmingas?
Happywife parašė:
Aš labai nerimauju kaip man seksis vaistus leistis.. kaip jums tas vaistų leidimasis? Skausmingas?
Nesileidžiu žinokit aš skystinančių, geriu aspiriną po 100mg nuo 5 savaitės. Neturiu patvirtinto afs 🙏
Orchidėja28 parašė:
Nesileidžiu žinokit aš skystinančių, geriu aspiriną po 100mg nuo 5 savaitės. Neturiu patvirtinto afs 🙏
Supratau! 😊
Happywife parašė:
Man buvo skausmingas, bet kitos rašė, kad visai neskauda🙂
Happywife parašė:
Skaudėt tai neskauda, bet užknisa mėlynės kai susidaro.kartais atrodo tobulai susileidi,o kitais kartais visad kažkaip netaip🙃
Happywife parašė:
Aš vakar susileidau pirmą kartą. Visai visai neskaudėjo, nepergyvenkit! 😊
Orchidėja28 parašė:
Ačiū už viltį 🙏❤️
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai