www.aliexpress.com/store/product/---/412576_761081718.html?spm=5261.7132366.1996734146.124
gal kas uzsisakinejot?
www.aliexpress.com/store/product/---/412576_761081718.html?spm=5261.7132366.1996734146.124
gal kas uzsisakinejot?
Sveikos:
Užsisakiau,dar tik kelias prekes, bet jau iš 5,turiu 3
Visos labai greitai atėjo ( į UK) suknelė ir rankinukas per 2sav nuo išsiuntimo,o kėdžių papuošimai nuo išsiuntimo truputį daugiau nei savaitė
www.aliexpress.com/snapshot/6092623862.html puikūs, mūsų šviesiai rožiniai 
www.aliexpress.com/snapshot/6060090086.html visai nieko tokia, ryškios spalvos, buvo tik užtrauktukas iškritęs,bet įsidėjau atgal ir užsisiuvau, dabar viskas ok, kaip už 7sv su siuntimu

www.aliexpress.com/snapshot/6058790905.html graži,nieko nesakau, bet man trumpa buvo, nusikirpau, keliose vietose buvo prairus, sutvarkė,ir ką,vis tiek mano figūra jai bloga, tai parduosiu kam

Šiandien gautos:
Maikute, ne is ali, bet is tu paciu kinieciu
Labai faina, minkstute ir kokybiska
Atitinka XS, S irgi turetu tikti, didesniam jau niekaip. www.buyincoins.com/item/43478.html#.U4CWsijWPzQ
ir sijonukas prazuvelis, pirktas per ispardavimus, ali isalde pardaveja ir uzdare parduotuve, galvojau, kad tikrai negausiu
www.aliexpress.com/snapshot/6048400193.html
Dar is seniau gautu megztukas www.aliexpress.com/snapshot/6046106055.html spalva sviesesne nei foto, atitinka XS. plonytis, bet patiko
Ir vaikiski priespieciu tasiukai www.aliexpress.com/snapshot/6044987129.html viduje iskloti folija, kokybiski, buvo kvapas, bet per savaite issivedino. Emem boruze ir zebriuka, labai patiko
Šiandien gautos puikios puikios prekės!!!
Maikutė. Kokybė gera, medvilnė. Dydis tiko. 
www.aliexpress.com/snapshot/6068746992.html
Akiniai vyrui (nors puikiai tinka ir patinka ir man). Superiniai, gražūs, tvirti. Neatrodo piguškės. Plius dėklas kr šluostelė. A la Gucci

www.aliexpress.com/snapshot/6077435371.html
Siandien uzsisakiau ir as tu stebuklingu kempineliu ir vyrui Arsenelo maikute su sortais, lauksim kada ateis. Niekaip nesulaukiu vaikui adidu treningiuku ir apsaugu-lipduku, nors jau savaite rodo, kad UK. Pries kelias dienas gavau palaidine ta pigute su sirdelem, tai viskas kaip foto, nei siuliuku, nei demeliu
Rūtelėlė parašė:
Šiandien gautos puikios puikios prekės!!!
As tai bijau akinius sakytis,man labai sunku forma prisitaikyti,bet taip noriu kokiu geru,graziu
monce parašė:
kazkuri klauset liemeneliu. tai is cia gyre,tai ir as uzsisakiau www.aliexpress.com/item/single-breasted-female-3-push-up-shaping-underwear-bra-free-ship/882…
o as is cia uzsisakiau www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-fashionable-women-push-up-hot-sexy-lady-bra-fashion-bra-underwear-lace-bra-sets/728853627.html
atsiliepimai neblogi o ir pardavejas labai bendraujantis. parasiau kokiu spalvu reik ir kokiais rastais tai netgi nuotrauka atsiunte. beliko sulaukt ir paziuret kaip realiai atrodys
gavau sita pries kelias dienas.
Jau patenkinta iki ausu
Toks fainas dzemperis, siltas, prikolnas, vesiais vasaros vakarais
www.aliexpress.com/item/2013-New-Fashion-Eyes-Printed-Hoodies-Women-s-Long-sleeve-Zip-Pullovers-O-neck-Cat-T/1098479570.html
Imiau balta M dydi
Zuvytte parašė:
Realios foto![]()
Vis dar negaliu atsidziaugt, ziauriai mielas man jis ir patogus![]()
Tikrai labai fainas. gaila mano dydzio nera, musiau jau buciau irgi uzsakinejus
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai