2022.06.02 09:03 (prieš 3 m.)
Orchideeja parašė:
Kaip tik už 2sav turiu vizita pas ginekologe privaciai tai bandysiu issiaiskinti kas cia su manim vyksta.. o jums budavo pries ov tos vaisingos isskyros? Kazkaip an…
man būdavo vaisingos išskyros. pas mane viskas kaip ir tvarkoje ir su ov testais piką pagaunu ir matuoju temperatūrą, labai tikslai nustatau savo ovuliacijos dieną su šitomis priemonėmis.
net ir jums patarčiau pamatuoti temperatūrą kas rytą tuo pačiu metu nuo tada kai baigiasi mėnesinės ir iki pat kitų mėnesinių ir žymėtis su skaičiais per kablelį, pamatysite, ar pas jus vyksta ovuliacija, nes pagal temperatūrą iki ovuliacijos būna žema temperatūra, tada prasidedant ovuliacijai temperatūra kyla labai aukštai tris dienas iš eilės ir iki pat mėnesinių laikosi, jei nepastojama, temperatūra nukrenta. pasidomėkit taip pat kaip pildytis grafiką tėvų darželyje, ten labai padeda sekti tokius dalykus tas grafikėlis. nepatikėsit kiek kūnas siunčia jums signalų apie jame vykstančius pokyčius vien sekant temperatūrą. jeigu temperatūra bus neaiški, tai irgi gali atskleisti PKS, ypač jeigu ji nepakils ženkliai ir bus per dideli svyravimai.
pridedu savo grafikėlį kaip jis atrodyt maždaug turėtų, ten kur kiaušinėlis, programėlė pati uždeda, kad tuo metu įvyko ovuliacija pagal temperatūros rodiklius.
kai eisite pas ginekologę parodykite savo testukus, nebijokite viską papasakoti, netgi paaiškins, kodėl jūsų tokie ryškūs tie testai visi, gal skirs kokius tyrimus.
ai ir dėl ciklo ilgio, tai pas mane vidutiniškai 26 dienos trunka ciklas, pastojimui irgi per trumpas ciklas nėra gerai kiek domėjausi, ne tik ilgas ciklas kelia komplikacijų. aišku pas mane čia vidurkis 26, bet pas mane šiaip pats nuokrypis jis nebūna didelis, nuo 25 iki 28 dienų, ilgesnio niekada neturėjau. 33 dienos dar pakankamai normaliai, bet jeigu jums yra buvę ir 39, tai tas nuokrypis yra didokas, juolab tai yra į ilgąją pusę. ginekologės būna išrašo tokį agnucaston arba prefemin vaistą, kuris trumpina šiek tiek ciklą, sureguliuoja jį. man netiktų, nes dar labiau sutrumpintų
tevu-darzelis.lt/rk196644@220512421a3