Lina81 parašė:
Jau galvojau, kad prasideda menapauzė. Testas ir pardodė. Menesinės antra diena vėluoja. Pasidariau nėštumo testą. Teigiamas. Aš neplanavau. Bet giliai širdyje svaj…
Didžiausi sveikinimai ❤️lengvo laukimo❤️
Lina81 parašė:
Jau galvojau, kad prasideda menapauzė. Testas ir pardodė. Menesinės antra diena vėluoja. Pasidariau nėštumo testą. Teigiamas. Aš neplanavau. Bet giliai širdyje svaj…
Didžiausi sveikinimai ❤️lengvo laukimo❤️
Lina81 parašė:
Kokią genetikę rekomenduotumėte?
Pirmas gimdymas buvo 40 metų. Pastojimai natūraliai. Po turėjau du persileidimus.
O koks miestas? Prie genetikės rekomenduočiau papildomai ir NIPT nuo 11 sav darytis.
Aviečių-uogienė parašė:
O koks miestas? Prie genetikės rekomenduočiau papildomai ir NIPT nuo 11 sav darytis.![]()
Pati iš Rokiškio. Tai pagrinde Vilnius
Lina81 parašė:
Pati iš Rokiškio. Tai pagrinde Vilnius
Tuomet rekomenduočiau Eglę Benušienę Santariškėse arba Genetikos klinikoje privačiai.
Lina81 parašė:
Kelių savaičių geriausia apsilankyti pas genetikus?
12-13 sav kažkur. Ginekologė galėtų tiksliau pasakyti.
Aviečių-uogienė parašė:
O koks miestas? Prie genetikės rekomenduočiau papildomai ir NIPT nuo 11 sav darytis.![]()
Rekomenduočiau vaisiaus vandenų tyrimą, kuris yra pats tiksliausias, tokio tyrimo aukso standartas. Būnant 43 nerizikavau su jokiais mokamais nipt, kurie būna rodo nesąmones. Ir mozaikiškumo neparodo. Prisca + vaisiaus vandenų tyrimas + dviejų genetikių echo. Pas vieną vykome privačiai, pas kitą su siuntimu. Čia tuoj sulėks daug mamyčių ir aiškins, kaip jos pirko nipt ir kaip joms buvo viskas gerai. Ir kaip vvt 'sukelia persileidimus'. Beje tokių nuomonių galite išgirsti ir iš gydytojų. Vieni būna suinteresuoti tą nipt parduoti, o kiti kalba iš nežinojimo. Aš nerizikavau. Pažįstu kas gimdė mano metų ir buvo viskas gerai, bet pažįstu ir kas gimdė su visokiais nipt galimai, ir buvo negerai. Mano net prisca parėjo ideali. Vis tiek prašiau vvt, ministro įsakymas mums garantuoja, jei norim tuos tyrimus pagal amžių. O genetikė taip, Benušienė nuostabi, ir kaip žmogus. Bet ir kitos neblogos.
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai