KarolinaP parašė:
as vietoj taves gerciau sita www.terrabella.lt/ProductsMod/kraujazoliu-tinktura
o ka ji duoda moteriai ?tau ji ir padejo man atrodo rasei
KarolinaP parašė:
as vietoj taves gerciau sita www.terrabella.lt/ProductsMod/kraujazoliu-tinktura
o ka ji duoda moteriai ?tau ji ir padejo man atrodo rasei
raminciukex parašė:
o ka ji duoda moteriai ?tau ji ir padejo man atrodo rasei![]()
as geriu siek tiek kitoki,nes man ne tik moteriskas reikejo susitvarkyti. ta nuoroda, kur idejau ten parasyta,ka daro butent tas uzpilas. jis butnet skirtas turint moterisku problemu. ir kas geriausia,kad nereikia jokiu pertrauku daryti.nes man keista kai raso,kad pertrauka daryti,nes zoleliu poveikis visada ateina veliau, tai nera vaistai, kurie numalsina tik pasekmes,bet negydo pacios ligos. todel reikia kantrybes vartojant zoles visokias.
KarolinaP parašė:
as geriu siek tiek kitoki,nes man ne tik moteriskas reikejo susitvarkyti. ta nuoroda, kur idejau ten parasyta,ka daro butent tas uzpilas. jis butnet skirtas turint …
as ir manau juk zoleles ar as paprasta arbata gersiu ar kazkokia kita kat tik padeda su moteriskom kuo ji gali paveikti tai nez .
raminciukex parašė:
as ir manau juk zoleles ar as paprasta arbata gersiu ar kazkokia kita kat tik padeda su moteriskom kuo ji gali paveikti tai nez .![]()
Na zoleles dar ir koki poveiki gali tureti, tad nezinant gerai poveikio labai nepiknaudziaukite. Juk net kiek visokiu zoleliu, arbatu yra, kuriu pvz nescios negali gerti, nes gali ir persileidimai but ir tt, taip kad labai pasidomekit tuo, ka vartojat... man viena vaistininke cia pries keleta dienu sako : "oj tie zmones visi zino kaip valdyti ir kaip gydyti". na is tiesu, kartais prisiskaitom va forumu visokiu, ir jau zinom. tai buvo pirmoji vaistininke kuri mane atkalbinejo pirkti vaistus (ten vyrui virusiukas tiesiog buvo), ir paaiskino, kad farmacija yra dideli pinigai ir visi kisa, ko zmogui tikria net nereikia. na toks neiprastas vaistininkes poziuris man tikrai patiko
raminciukex parašė:
as ir manau juk zoleles ar as paprasta arbata gersiu ar kazkokia kita kat tik padeda su moteriskom kuo ji gali paveikti tai nez .![]()
Teisingai Tylaa sako, buna kai kuriose zoleliu misiniuose buna tokiu zoliu kurios skatina saremius, persileidimus, todel tikrai didelis skirtumas, ka geri. tas kuriasas geriu galima ir nesciosioms, tik negalima gerti,kai maitini,nes kartus tie lasai ir vaikas tiesiog gali nepriimti pieno.
Na šiaip bet kokiu atveju vaistažolės yra vaistai, tad imti ir bet kaip vartoti tikrai nepatarčiau.. Pilna literatūros, galit pasiskaityti.. Ir teigti, kad jos čia kaip arbatėlės - per drąsu.. Nerizikuokit taip savo sveikata.. Kaip ir vaistai, jos vieną gydo, o kitam organui per ilgai vartojant gali ir pakenkti..
tylaa parašė:
Na zoleles dar ir koki poveiki gali tureti, tad nezinant gerai poveikio labai nepiknaudziaukite. Juk net kiek visokiu zoleliu, arbatu yra, kuriu pvz nescios negali …
būtent.. aš net dabar pirkau sukatžolės arbatą, kad nerviukus nuraminti, tai paklausiau dėl vartojimo, sako, su pertraukom vartokit. Į viską reikia gerai įsigilinti..
Aukselių Mamytė parašė:
Šiandien tokį stiprų nugaros skausmą jaučiu, kad net stovėt nesinori. Krūtinę ir taip skauda, kad net eit neįmanomarankų į viršų net nekeliu, nes skausmas …
panašu į stiprų pms.. pirmą kartą taip?
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai