sauleta. parašė:
bet pries metus irgi dariausi tada buvo 20cd 40,5 ng/ml ir daktaras sake viskas ok, nieko neminejo kad per aukstas![]()
As tokius skaiciukus nmol/l pratusi matyti po OV
sauleta. parašė:
bet pries metus irgi dariausi tada buvo 20cd 40,5 ng/ml ir daktaras sake viskas ok, nieko neminejo kad per aukstas![]()
As tokius skaiciukus nmol/l pratusi matyti po OV
Bacio parašė:
As tokius skaiciukus nmol/l pratusi matyti po OV![]()
man tai jie isvis nieko nesako nei ng/ml nei nmol/l
tiesiog visad sitoj labej daraus
sauleta. parašė:
man tai jie isvis nieko nesako nei ng/ml nei nmol/ltiesiog visad sitoj labej daraus
![]()
Paziurek ta psl, kur atsiunciau. Ten net pirmo trimestro pabaigoje tik 44 ng raso
sauleta. parašė:
man tai jie isvis nieko nesako nei ng/ml nei nmol/ltiesiog visad sitoj labej daraus
![]()
As nescia buvau 5 sav, mano prg tik 74 nmol/l ir as jau laiminga
o tavo gaunasi apie 180 nmol/l
O kokios pacios labes ribos nurodytos?
Bacio parašė:
As nescia buvau 5 sav, mano prg tik 74 nmol/l ir as jau laimingao tavo gaunasi apie 180 nmol/l
![]()
nenurodyta, tik parasyta 53,3 ng/ml ir vsio
bet tai butu sake kazka giniai, nes pas du ejau su tuo paciu tyrimu
Bacio parašė:
As nescia buvau 5 sav, mano prg tik 74 nmol/l ir as jau laimingao tavo gaunasi apie 180 nmol/l
![]()
cha radau internete normas ju labes, o nete jau raso nmol/l o mano lape raso ng/ml.. o cia tai detektyvas
sauleta. parašė:
nenurodyta, tik parasyta 53,3 ng/ml ir vsiobet tai butu sake kazka giniai, nes pas du ejau su tuo paciu tyrimu
Du gal tikrai nebutu praziopsoje matavimo vienetu
Bet siaip mane tikrai stebina sitas skaiciu
bet gink D, nieko blogo nenoriu pasakyti
sauleta. parašė:
cha radau internete normas ju labes, o nete jau raso nmol/l o mano lape raso ng/ml.. o cia tai detektyvas![]()
Va nmol man labai logiskai skaiciukas atrodo, bet tik ne ng
sauleta. parašė:
cha radau internete normas ju labes, o nete jau raso nmol/l o mano lape raso ng/ml.. o cia tai detektyvas![]()
Tai nei rašo lape vadinas taip ir yra. Bet progesteronas tikrai didelis. Nevartojat tikrai papildomai? Nes turbūt pagal normas ir iš liuteininės fazės išlipat. Įkelkit tyrimo rezultatus įdomu pamatyt
Mano 21 cd darytas prg buvo 21.8 x 3.18 ir aš mm nebesulaukiau
Va radau normas .. jūsų prg antro nėštumo trimestro
kažkas tikrai negerai
aš skambinčiau į labę

Mamukynas parašė:
Tai nei rašo lape vadinas taip ir yra. Bet progesteronas tikrai didelis. Nevartojat tikrai papildomai? Nes turbūt pagal normas ir iš liuteininės fazės išlipat. Įkel…
As sakau, kad nelogiskas skaiciukas
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai