Bacio parašė:
Zinok, pirma cikla su KT pagal BT man TD net OV apskaiciavo![]()
geras
Bacio parašė:
Zinok, pirma cikla su KT pagal BT man TD net OV apskaiciavo![]()
geras
Burburbur parašė:
geras![]()
va mano pirmas KT ciklas
tevu-darzelis.lt/rk70959@141217dff39
Bacio parašė:
va mano pirmas KT ciklastevu-darzelis.lt/rk70959@141217dff39
Labas rytas forumietes
vakar lankiausi pas gine su savo grafikais, jinai pasake kad Td sita programele mane klaidina su ovuliacijom ir kad ov man buvo skaityk iskart po menesiniu pagal ja 8cd, vakar dare ir echo tai kairej kiausidej mate foli, tai jeigu ov ivyko pagal ja tai ka ten daro folis? ar jis neturejo buti plyses? ikeliu savo grafikuti tevu-darzelis.lt/rk99812@1706068aff8
sauleta. parašė:
Labas rytas forumietesvakar lankiausi pas gine su savo grafikais, jinai pasake kad Td sita programele mane klaidina su ovuliacijom ir kad ov man buvo skaityk isk…
folio po ov nelieka, lieka geltonkūnis
sauleta. parašė:
Labas rytas forumietesvakar lankiausi pas gine su savo grafikais, jinai pasake kad Td sita programele mane klaidina su ovuliacijom ir kad ov man buvo skaityk isk…
8 cd?
O tai kodel BT nepakilo, jei jau tada buvo OV? Idomus gines komentaras... o apie foli tai is viso... po OV geltonkunis buna, o ne folis
Bacio parašė:
8 cd?O tai kodel BT nepakilo, jei jau tada buvo OV? Idomus gines komentaras... o apie foli tai is viso... po OV geltonkunis buna, o ne folis
tai as sakau as nk nesuprantu, temp nepakilo juk, beto taip anksti ov? iskart skaityk po mm..is jos isejau susidurinus ir pasimetus
sauleta. parašė:
nu as negaliu po jos tokiu marazmu mazeja mano pasitikejimas ja![]()
![]()
Zinok, pliusas bent tas, kad ji neisvijo taves su grafikais
Daug giniu juokiasi is tu matavimu
Ji, matyt, pagal zemiausia BT nusprende, kad tau OV tada buvo. Gal ji viena ausimi girdejusi apie tai, bet nesigilino, o neprisipazins gi, kad nieko nesupranta su tais matavimais
Bacio parašė:
Zinok, pliusas bent tas, kad ji neisvijo taves su grafikaisDaug giniu juokiasi is tu matavimu
Ji, matyt, pagal zemiausia BT nusprende, kad tau OV tad…
nu tai ji man pati liepe matuot ji ziurejo tik i tai ar dvifazis ciklas ir poto i zemiausia temp tipo pagal ja tada ir ov, bet pala as db pati pagalvojau kad pagal ja ov 8cd, pagal td ov buvo 15 cd, tai pagal viska ir temp ovuliacija buvo o vakar echo dare 16cd ir foli sako matau kairej kiausidej tai kaip cia taip?
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai