Burburbur parašė:
Nebutinai bkt turi but 37.
Kaskur uzsienio forumuose teko matyt kad nesiekainti 37 bkt rodo prog trukuma bet gal is pirsto lauzta. Gal.tiesiog mano tokia jau yra bkt. Gaila su pirmu nematavau negaliu zinot
Burburbur parašė:
Nebutinai bkt turi but 37.
Kaskur uzsienio forumuose teko matyt kad nesiekainti 37 bkt rodo prog trukuma bet gal is pirsto lauzta. Gal.tiesiog mano tokia jau yra bkt. Gaila su pirmu nematavau negaliu zinot
Vaidilllute parašė:
Kaskur uzsienio forumuose teko matyt kad nesiekainti 37 bkt rodo prog trukuma bet gal is pirsto lauzta. Gal.tiesiog mano tokia jau yra bkt. Gaila su pirmu nematavau…
Gal. nesidomejau istikro per daug. Bet pvz viskas priklauso nuo pirmos fazes bkt. Pas kitas pvz buna apie 37 jau pirmoj fazej. tai jau antroj fazej virs 37 tai negalima vistiek sprest kad prg gerasg
Tupse Šmupse parašė:
Koki naudojate termometra? nes pas mane rodo 3 skaicius, pvz 36,4. Noretusi tikslesnio...
Geriausiai su dviem skaiciais po kablelio
Tupse Šmupse parašė:
Koki naudojate termometra? nes pas mane rodo 3 skaicius, pvz 36,4. Noretusi tikslesnio...
Aš Camelijoj pirkau Microlife termometrą su dviem skaičiais po kablelio. Gerai rodė
Mokėjau apie €5.
Burburbur parašė:
Gal. nesidomejau istikro per daug. Bet pvz viskas priklauso nuo pirmos fazes bkt. Pas kitas pvz buna apie 37 jau pirmoj fazej. tai jau antroj fazej virs 37 tai nega…
Aciu uz nuomone.
Vaidilllute parašė:
Merginos jau turiu savo tyrimu ats kaip ir neblogai viskas turbut kiek suprantu
liux viskas
tevu-darzelis.lt/rk117142@170601f0237 , po dvieju teigiamu ov testu vakarykstis jau nublanko, o siryt temp 36.3, kaip suprantu ov neivyko dar? Ar dar ko tiketis?
Chocoolate parašė:
tevu-darzelis.lt/rk117142@170601f0237 , po dvieju teigiamu ov testu vakarykstis jau nublanko, o siryt temp 36.3, kaip suprantu ov neivyko dar? Ar dar ko tike…
ov būna 12-36 val po paskutinio teigiamo ot. ryt gal užkils
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai