2015.04.08 08:06 (prieš 11 m.)
Sveikutės mergaitės, žiūriu diskutuojat apie vestuves, man tai aišku bepigu, pas mane vaikai gimsta santuokoje, tuokėmės, nes abu to norėjom, o kad susilaukt vaikų tai tenka gerai pasisitengt... aišku, tai tik mano nuomonė ir nieko nenoriu įžeist, bet man juokingi tiek vyrų, tiek moterų pasakymai dar nelaikas ir pan., vaikus daryt jau laikas, o nebijot viešai įsipareigot dar nelaikas... iš asmeninės patirties žinau dvi poras, kurios taip 10 metų gyveno, vaikus užgyveno ir vis vyrai bijojo santuokos, baigėsi viskas skyrybom ir abejoju, kad dėl to moteriškėm buvo mažiau skaudu, nei būtų susituokusios... Nuo skyrybų nieks neapsaugos, ar būsi susituokęs ar ne, širdį vis vien skaudės. Aišku, jei kažkurį pusė nenori, tai versti tikrai nereikia. Man jau pats tas dalykas savotiškai juokingai atrodo, na pagyvenkim 10 metų, užauginkim vaikus, tada jau bus vestuvės, vaikai žiedus neš... bet kiekvienas žmogus renkasi pagal save, jei žmonėms taip gerai valio. Aš prisimenu, kai dar tik draugavau su savo vyru, tai vienas kolega kartą man pasakė, draugaujat jau metus ir ką dar neapsisprendėt, ar tikrai viens su kitu norit būt? Nors mes net negyvenom kartu. Realiai iki vestuvių tai gyvenom kartu tik tą pusmetį nuo pareiškimų padavimo, kai jau vyko vestuvių planavimas. Kiekvienam savo, tik toms, kurios santuokos nori, linkiu kad antros pusės kuo greičiau apsispręstų, ko nori