AngelWings parašė:
1 diena iki 40 savaiciuPraėjo 6 savaites nuo šios foto
žiūriu ir negaliu patiket kad toki arbūzą turėjau :)))
Ojei! Tikrai arbūzas
bet labai puikiai atrodot!
AngelWings parašė:
1 diena iki 40 savaiciuPraėjo 6 savaites nuo šios foto
žiūriu ir negaliu patiket kad toki arbūzą turėjau :)))
Ojei! Tikrai arbūzas
bet labai puikiai atrodot!
AngelWings parašė:
Kiek sveriat jau ? :)) Aš jau kartais vakare jaučiu kas rankos ištreniruotos kaip reikiant![]()
Sveria ~ 5.500kg, bet as abieju vienu metu nebenesioju senokai, nes pradejo man keliu sanarius skaudėti..
femme fatale parašė:
Sveria ~ 5.500kg, bet as abieju vienu metu nebenesioju senokai, nes pradejo man keliu sanarius skaudėti..![]()
Aš ne kart vienu metu nebuvau paėmusi ;) kažkaip nebuvo reikalo
vienas paskui kita mes reikalaujam dėmesio
Alinaza parašė:
Sveiki .Mum subraidino ploucius maziukai mono labai mazi venas1360kitas1300.paskire man lovos rezima pazadejou kad gulesiu ir izgulesiu iki 37sav tikios paviks .Duk…
gerai kaip turit pagalbininkus namie
linkim isnesioti kuo ilgiau! na amzyliai mano akim ner mazi pagal esamas savaites, negi daktarais taip sake jum?
kaip siaip jauciates?
kruopele parašė:
gerai kaip turit pagalbininkus namie![]()
linkim isnesioti kuo ilgiau! na amzyliai mano akim ner mazi pagal esamas savaites,…
Jo cia mano pagalbininkai ipac sunus labai dziaugesi kad tures 2 broliukus sako man venos siases uztianka socei
daktaras sako kad niamazi vistosi semetriskai grazei kad svoris abeju giaras ,savijauta gan niabloga sianden tik nugara skauda turbut nuo gulejimo nepratus tek gulet lovoi . Biat noresi ko ilgiou isnesiot kad ko maziou inkubatoriose guletu .
Giedre09 parašė:
Skaitau pradzia ir smalsu del maiseliu.pas mane dvi placentos bet tai reiskia ir du maisiukai ar gali buti ir vienas maisiukas? Nes gydytojai neaiskino tik pasake 2…
Pas mane dvi placentos du maisai..maisai placentose turbut? Tada logiskai, neiseitu dvi placentos, vienas maisas..
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai