Silke parašė:
nu gal nereikės... tašės jau daugiau mažiau sukrautos. Pati sau uždraudžiau kišti nosį ir vis perrinkti. Knygų daug neturiu, bet va tavo patirtį jau įsidėmėjau, liepiau vyrui dėl visa ko paruošti pūslę... ;)
![]()
Silke parašė:
nu gal nereikės... tašės jau daugiau mažiau sukrautos. Pati sau uždraudžiau kišti nosį ir vis perrinkti. Knygų daug neturiu, bet va tavo patirtį jau įsidėmėjau, liepiau vyrui dėl visa ko paruošti pūslę... ;)
![]()
Sveikos,
mes irgi augam neblogai, jau nuo gimimo paaugome 7.5 cm, bus ilgakoje mano mergyte
domisi aplinka ir zaisliukais, tik dar nesivarto, dar neiseina paciai, nebent pati trupuciuka padedu, tai apvirsta :-); paskutines dvi naktis ismiegojo po 6 val be pertraukos, tai man super tada
Mamytes kas gali patarti ką daryti kai nedirba skrandis nezinau nei ką valgyti nei kur detis.kaip tik vakaras taip viskas atrodo kad toi vemsiu.nestumas vystosi gerai tik va tas skrandis.ir dar man gine šaukia kad tustintis 3kartus per diena reikia o jai man nesinori kam tos vaistus gert bereikalingai?kaip manot
giedrute7 parašė:
Mamytes kas gali patarti ką daryti kai nedirba skrandis nezinau nei ką valgyti nei kur detis.kaip tik vakaras taip viskas atrodo kad toi vemsiu.nestumas vystosi gerai tik va tas skrandis.ir dar man gine šaukia kad tustintis 3kartus per diena reikia o jai man nesinori kam tos vaistus gert bereikalingai?kaip manot
Su skrandziu tai as problemu neturejau... o apie tustinimasi pirma karta girdziu, tikrai man niekas nesake kiek kartu tureciau tustintis ir net neklause...
laimytek parašė:
Su skrandziu tai as problemu neturejau... o apie tustinimasi pirma karta girdziu, tikrai man niekas nesake kiek kartu tureciau tustintis ir net neklause...![]()
O man tai gine pritarė visokiu tirpalu gert bet aš jų nevartoju nes visko per daug.kazi kaip dėl mezim forte ar galima?
Silke parašė:
O kaip su ausytėmis baigėsi? Ar aš praleidau?![]()
Kartosime tyrima penktadieni.. labai tikiuosi, kad viskas gerai
giedrute7 parašė:
O man tai gine pritarė visokiu tirpalu gert bet aš jų nevartoju nes visko per daug.kazi kaip dėl mezim forte ar galima?
Na va pasitariau su sese, jai irgi labai remeni ede, tai sake gydytoja buvo israsius irgi kazkokiu skysciu, bet nepadejo jai, tada israse kazkokiu naturaliu tableteliu, jos kazkiek padejo, bet ji ne LT gyvena...
giedrute7 parašė:
O ką tu vadini "tuštintis" ir "nedirba skrandis"? nes tuštintis 3x per dieną, tai čia jau mano supratimu viduriavimas, o eiti į tualetą - normalu, tačiau dabar žiema, šalta, nelabai norisi skysčių daug gerti, be to kiekvienos organizmas individualus, tai gal tiek ir nesinorės eiti. Man asmeniškai 3x būtų per mažai.
Dėl skrandžio esu girdėjusi, kad kitos nėštukės geria mezym forte, jei tikrai sustojusi skrandžio veikla (beje, pakankamas skysčių vartojimas čia irgi turi didelę reikšmę). Kur kas dažnesnė bėda - rėmuo. Tai čia vienareikšmiškai - FRUTIN ir aišku tinkama mityba: viskas su saiku, pakankamai skysčių, nepersivalgyti, miegoti galvą aukščiau padėjus, vakare jokių pienų, riebaus, aštraus maisto ir neiti iškart pavalgius pagulėti, miegoti. Ta prasme, kad tavo galva visada turi būti aukščiau už skrandį, kad rūgštys nekiltų ir neėstų tavęs. Pradžiai kol viskas susitvarkys pasilaikyk griežtesnės dietos, vėliau - galėsi save kiek palepinti, bet jau pati matysi kiek ir ko gali. Man, pvz. teko suvisam atsisakyti pomidorų.
Silke parašė:
O ką tu vadini "tuštintis" ir "nedirba skrandis"? nes tuštintis 3x per dieną, tai čia jau mano supratimu viduriavimas, o eiti į tualetą - normalu, tačiau dabar žiema, šalta, nelabai norisi skysčių daug gerti, be to kiekvienos organizmas individualus, tai gal tiek ir nesinorės eiti. Man asmeniškai 3x būtų per mažai.![]()
Dėl skrandžio esu girdėjusi, kad kitos nėštukės geria mezym forte, jei tikrai sustojusi skrandžio veikla (beje, pakankamas skysčių vartojimas čia irgi turi didelę reikšmę). Kur kas dažnesnė bėda - rėmuo. Tai čia vienareikšmiškai - FRUTIN ir aišku tinkama mityba: viskas su saiku, pakankamai skysčių, nepersivalgyti, miegoti galvą aukščiau padėjus, vakare jokių pienų, riebaus, aštraus maisto ir neiti iškart pavalgius pagulėti, miegoti. Ta prasme, kad tavo galva visada turi būti aukščiau už skrandį, kad rūgštys nekiltų ir neėstų tavęs. Pradžiai kol viskas susitvarkys pasilaikyk griežtesnės dietos, vėliau - galėsi save kiek palepinti, bet jau pati matysi kiek ir ko gali. Man, pvz. teko suvisam atsisakyti pomidorų.
Oi nabagytes
As labai dziaugiuosi, kad manes tai nekamavo, galejau valgyti ka norejau, bet nedaug ir norejau, tik vat i lasisa negaliu ir dabar ziureti, nors anksciau palepinimui vyras parnesdavo nat sumustinuku, o vat kai pradejau lauktis, darbe atnese gryze is Norvegijos bendradarbiai lasisos pasudytos, tokia laaaabai megau tai net supykino iki siol negaliu ziureti, o taip viska valgiau ir ypatingu noru neturejau...
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai