ZinaŠmi parašė:
Ziurekit, kad nebutu kaip man pernai deklaravus uz 2017 metusirgi prisiklausiau apie grazinimus,kad priklauso man tikrai nemaza suma, supildziau ir rodo, kad su…
Na, moket tikrai nieko nereikia, man tik su grazinimu idomu.
ZinaŠmi parašė:
Ziurekit, kad nebutu kaip man pernai deklaravus uz 2017 metusirgi prisiklausiau apie grazinimus,kad priklauso man tikrai nemaza suma, supildziau ir rodo, kad su…
Na, moket tikrai nieko nereikia, man tik su grazinimu idomu.
OlgALooK parašė:
Zinau. Tiesiog pagal paskaiciavimus tikrai turetu buti tiek, gal ko neuzpildziau.
Metines pajamas ziuri VMI, o ne kas menesines, tad sodra jums tyksliai negali pasakyti kiek jus atgausit, nes nezino jusu kitu galimu pajamu.
ZinaŠmi parašė:
Sakykit, o realu, kad grazins beveik 500?puse metu mano pajamos buvo tik alimentai ir vaiku pinigai is savivaldybes. Soc draudimas viskas tvarkoj, nes isejus is…
Realu, nes nepasinaudojot visu metiniu NPD.
crema_fina parašė:
As uz gruodi gavau sausi, cia turbut nuo savivaldybes priklauso.
Skolu nesusidare nei man, nei vyrui. Jei darbe saziningai ir atsakingai veda buhal…
Cia tik 2018 metais taip gavo, del mokesciu reformos.
Jolanta-K@J mama parašė:
Realu, nes nepasinaudojot visu metiniu NPD.
Aciu uz atsakyma.
Lady1 parašė:
Aš praeitais metais tik dirbau ir tiek. Ir gavau -46, ir nesuprasi kodėl![]()
Gal turėjot nedarbingumą?
Lady1 parašė:
Aš praeitais metais tik dirbau ir tiek. Ir gavau -46, ir nesuprasi kodėl![]()
Alga nekilo, premiju gale metu negavot, priedu kokiu, turto jokio nepardavet, nedarbingumu neemet, darbu nekeitet ta pati menesi? Alga nesiekia 1250 eur?
Jolanta-K@J mama parašė:
Alga nekilo, premiju gale metu negavot, priedu kokiu, turto jokio nepardavet, nedarbingumu neemet, darbu nekeitet ta pati menesi? Alga nesiekia 1250 eur?
O jetusmarija
nedarbingumą aš turėjau, bet vis tiek reikia kažką atimt iš žmogaus...
Gi ne pats skaičiuoji tuos dalykus.
Lady1 parašė:
O jetusmarijanedarbingumą aš turėjau, bet vis tiek reikia kažką atimt iš žmogaus...
Gi ne pats skaičiuoji tuos dalykus.
Bet tai taike NPD ir algai ir ligos pasalpai, tai jau eina minusas, t.y mazesnis NPD priklause nei pritaike, o jeigu dar ne viena karta imtas ir ne minimali alga, tai metines pajamos susidaro tokios, kad per didelis NPD buvo pritaikytas.
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai