Mary.S parašė:
Apie tai tikrai neturijei turėtų, tai gausiom ir skausmingom mėnesinėm gydyti siūlytų gimdos masažus, o ne kontraceptikus
![]()
O kas tuos masazus atlieka? Medikai?
Mary.S parašė:
Apie tai tikrai neturijei turėtų, tai gausiom ir skausmingom mėnesinėm gydyti siūlytų gimdos masažus, o ne kontraceptikus
![]()
O kas tuos masazus atlieka? Medikai?
Sveikos, merginos.
Emma, absoliuciai visos begikes turi problemu su gimdomis ir pastojimu. Jei ir pastoja ir pagimdo, tai pas jas gimdymai- Dieve padek. Esme tokia, kad begiojant ant kieto pavirsiaus gimda trankosi i dubeni, raisciai tamposi. Raisciai, tai ne raumenys (pasigooglinkit ju struktura, jei tikrai idomu). Pradejus begioti anksciau kaip 9 men po gimdymo galima sau tokiu bedu prisidaryti, kad ne masazai nepades. Gimdymo metu gimdos raisciams turi neigiamos itakos tuo atveju kai akuseres pradeda vadovauti kada stumti ir kada ne. Tuomet netolygus spaudimas istampo raiscius ir po tokiu gimdymu retai kada gimda atsistato i vieta. Nepriimkit visos informacijos priesiskai. Bentjau apsvarstykite, nes as cia tikrai ne pyktis atejau, o tik pasidalinti informacija.
_Mummy_ parašė:
nu as dabar pagalvojau apie svori. jei kg kelimas turi itakos, tai savo lele 11kg tampau kasdien. ir tikrai negalvoju ar pritupus ar ne. su raisciais buvo bedu ir i…
Mummy, ar vartojote kontraceptikus? Is kur zinote, kad ir iki gimdymo buvo bedu su raisciais?
Raudonplaukė parašė:
Sveikos, merginos.![]()
Aš sportuoju seniai. Bėgioju, minu dviratį, stepo treniruotės. Gimdymų metu, klausiau TIK gydytojo ir akušerės, ko pasekoje, pagimdžiau be kirpimų ir plyšimų kūdikius virš 4kg. Ačiū jiems.
emma parašė:
Aš sportuoju seniai. Bėgioju, minu dviratį, stepo treniruotės. Gimdymų metu, klausiau TIK gydytojo ir akušerės, ko pasekoje, pagimdžiau be kirpimų ir plyšimų kūdiki…
Saunu, kad kolkas pas jus viskas gerai.
Raudonplaukė parašė:
Sveikos, merginos.![]()
Na aš bėgike, bėgiojau nuo pat pradinių klasių, važinėjau į čempionatus, na nž nėštumas buvo super, o gimdymas pavydėtinas visom
skausmais tesikankinau 3 val, teko kirpt bet tik vos vos
Manau čia skirtingai visom
Raudonplaukė parašė:
Saunu, kad kolkas pas jus viskas gerai.![]()
Kada to "blogai" turėčiau laukti? Nes gi tokia jūsų potekstė
Lūšiukė parašė:
Super lanko sukimas, man net nugarai lb gerai padeda. Dėl gimdos nežinau, nesu tokių bėdų turejus, nors ir kilnoju ir pabėgioti tenka![]()
Tai kad sitie rutuliukai treniruoja maksties ir tarpvietes raumenis, jie viska ir laiko. Neisivaizduoju apie koki gimdos masaza marys kalba, ten gi lygieji raumenis
Raudonplaukė parašė:
Sveikos, merginos.![]()
O kaip idomu.... as begioju nuo kokiu 16 m. Ir gana rimtai. Pries pastojima nebegdzvau vid. 50 km per svaite per tros karyus. Su gimda man viskas gerai.. pastpjau irgi lengvsi. Nestumas kolkas irgi be priekaistu, iskyrus ta toksikoze kuri buvo pirmiosius menesius
ir siaip jokiu ptoblemu nebuvo... tai natyt ne visoms brgiojancioms yos jusu isvardintos problemos
beje ir dabar dar pabegioju ir jaucius nuostabiai. O ir sunelis auga diena i fiena, nri perfidelis, nei per mazas ir aktyvus
emma parašė:
Kada to "blogai" turėčiau laukti? Nes gi tokia jūsų potekstė![]()
Emma, as ateities nepranasauju.
Bet juk visi zinome, kad nejaunejame, audiniai praranda elastinguma. Galiausiai netaisyklingoje padetyje esnti gimda tikrai atsilieps. Uzspausta kraujotaka, miomos, cistos ar net dar blogiau.. Galbut dar ir nejauciat to kol esat jauna. Bet siulyciau vardan idomumo persisvieti gimda ir paziureti i jos padeti.
10 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai