Moon123 parašė:
Aciu labai! Kaip suprantu kazkaip specialiai pasiruost tam nereikia?
Tikrai nereikia..na gal apsitvarkyte ten apacioj, nes reiks nusimaut kelnes
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįMoon123 parašė:
Tikrai nereikia..na gal apsitvarkyte ten apacioj, nes reiks nusimaut kelnes
Moon123 parašė:
Ne, nereikia. Nebijokit, ten lb paprasta procedura
Shmurka parašė:
Ne, nereikia. Nebijokit, ten lb paprasta procedura
Kaip jums sekasi ?
Max. parašė:
Kaip jums sekasi ?
Siandien pasidariau covid testa, o ryt guluosi i ligonine
kazkaip, labai neramu, kaip viskas vyks. Kiek ilgai ir ar skausmingai? Noretusi tiesiog istrinti rytoju is gyvenimo, kad ryt atsikelciau ir is karto butu sestadienis
Shmurka parašė:
Siandien pasidariau covid testa, o ryt guluosi i ligoninekazkaip, labai neramu, kaip viskas vyks. Kiek ilgai ir ar skausmingai? Noretusi tiesiog istrinti rytoju…
Stiprybes 🤍
Shmurka parašė:
Siandien pasidariau covid testa, o ryt guluosi i ligoninekazkaip, labai neramu, kaip viskas vyks. Kiek ilgai ir ar skausmingai? Noretusi tiesiog istrinti rytoju…
Labai jus suprantu. Stiprybes❤️
Eglelita parašė:
Man taip pat paskirta geguzes pradzioj vvt ( prasti Prisca rez.). O kodel jums paskyre si tyrima?
Galimai persirgau citomegalo virusu nestumo pradzioje (labai ribiniai visi tyrimu ats) , todel nori pasiziuret ar vaisius uzsikrete ar ne
Moon123 parašė:
Galimai persirgau citomegalo virusu nestumo pradzioje (labai ribiniai visi tyrimu ats) , todel nori pasiziuret ar vaisius uzsikrete ar ne
O blemba... Tikekimes prasirgot anksciau, nei pastojot ir vaikuciui viskas gerai
Shmurka parašė:
O blemba... Tikekimes prasirgot anksciau, nei pastojot ir vaikuciui viskas gerai
Tikiuosi ir as, na, panasiai ir infektologe mano, nes visi tyrimai ta lyg ir sako, bet Beniusiene siulo del visa ko pasidaryt, nors siandien buvau skenui pas ja, tai nei smegenyse, nei kepenyse pakitimu nera, siek tiek placenta tik jai nepatiko, bet sake jei nebutu cmv rizikos net neatkreiptu demesio
Moon123 parašė:
Tikiuosi ir as, na, panasiai ir infektologe mano, nes visi tyrimai ta lyg ir sako, bet Beniusiene siulo del visa ko pasidaryt, nors siandien buvau skenui pas ja, ta…
Na tai butinai tada pasidarykit vvt. Bus ramiau. O proceduros tikrai nebijokit. As pati galvojau bus baisiau viskas. Po visko net juokinga pasidare is savo baimes
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai