Ryyžiukė parašė:
Na jau didokas, man užrašyta, jei 10% per savaitę viršija normą, bent per 0.1 - reikės insulino 🤔
Skambinsiu ryt matomai gydytojai, nebelauksiu. Bus matyt, ką patars. Pagal kitų patirtis, tai mėnesį duodavo pasimėginti ... 🙂
Dažniausiai gestaciniu diabetu moterys suserga 24–28 nėštumo savaitę, tačiau naujų diabeto atvejų gali būti fiksuojama ir bet kuriuo kitu metu. Skaityti
visą straipsnįRyyžiukė parašė:
Na jau didokas, man užrašyta, jei 10% per savaitę viršija normą, bent per 0.1 - reikės insulino 🤔
Skambinsiu ryt matomai gydytojai, nebelauksiu. Bus matyt, ką patars. Pagal kitų patirtis, tai mėnesį duodavo pasimėginti ... 🙂
V J J parašė:
Blyn pasijutau kaip negyvenamoje saloje gyvenčiau. Arba papuoliau ant tokių endo arba nežinau... Nes man niekas nieko nepasakojo, bandyk pati kaip nori. Tai dabar p…
Tai gali būti ir pats gydytojas. Tikrai daug tekę susidurti su tokiais kur atrodo priverstinai savo darbą dirba 🙈
V J J parašė:
O šito dar nežinojau, kad taip gali būti. Gal išėjote į dekretą ir daugiau ilsytes, ilgiau pamiegate todėl pagerėjo? Man endo buvo sakiusi, kad man tikriausiai kyla…
Mano irgi nukrito, bet sutapo su tuo, kad spaudimas nukrito. Ar susiję abu dalykai nežinau 😅
Ermelinda parašė:
Taip, Vilniuje.
Ačiū ❤️
Quaesitoria parašė:
Veninis skiriasi tuo, kad adatą įveda į veną.
Kapiliarinis, kad kraujas išteka ant odos. Spiritas pats iš savęs yra cukrus.
Ačiū, supratau, tiek giliai nesidomėjau. Man gydytoja buvo pasakiusi nuo pradžių naudoti dezinfekcines servetėles, iki šiol jas naudoju ir nesukau galvos. Tai realiai, tas naudojimas jų į kurią pusę kreipia duomenis?
Spalvotuke parašė:
Ačiū, supratau, tiek giliai nesidomėjau. Man gydytoja buvo pasakiusi nuo pradžių naudoti dezinfekcines servetėles, iki šiol jas naudoju ir nesukau galvos. Tai reali…
Labai nedaug, bet į mažesnę, aš šiandien pamėginau, man per 0.1 pakeitė.
Ermelinda parašė:
Labai nedaug, bet į mažesnę, aš šiandien pamėginau, man per 0.1 pakeitė.
Na įdomumo dėlei reikės pamėginti be servetėlių, ką rodys, nes dabar cukrus pagrinde 4,8-5,1 rytais.
Mėtameškinija parašė:
Tai panikės, varau šiandien išsirašyti insulino. Labai norėjau, labai stengiausi, bet rytiniai mane nugalėjo ir pradėjo kilti. Labai tikiuosi, kad insulinas padės s…
Viskas bus gerai
Linkiu, kad dingtu nerimas, rytiniai stresai ir viskas palengvėtu.
Parašykite kaip seksis viskas
Mėtameškinija parašė:
Tai panikės, varau šiandien išsirašyti insulino. Labai norėjau, labai stengiausi, bet rytiniai mane nugalėjo ir pradėjo kilti. Labai tikiuosi, kad insulinas padės s…
Insulinas sureguliuoja, tik reiks dozę atsitaikyti. Viskas bus gerai, visoms pagrinde rytinis pakiša koją. Nepamirškit vaistinėje adatėlių paprašyti, nes, jei neprašai, tai ir neduoda, jau kelintą kartą taip man, jei tik pamirštu, tai ir lieku be adatų.
Ačiū labai už palaikymą ir patarimus! Tai grynai rytinių nesuvaldau, mitybos keisti nereikia, dienos pastebėti rodiklius, jei ką suvalgysiu sunkesnio ar nuodemingesnio.
Gydytoja priėmė skubiai tą pačią dieną, nes kitą savaitę išlekiu atostogų. Kalbėjo ramiai, atrodo viskas ok. Pradedu su 6 vnt. doze, jei dvi dienas nepavyksta susinormalizuoti, didinu per 2.
Matuotis reikia +/- tuo pačiu laiku prieš miegą, valandą prieš einant gultis.
Tik nepaklausiau, ar vakare bandyti dar užkąsti ar jau palikti viską insulinui.
Aparatas ir leidimasis man dar kosmosiukas 😀
15 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai