_ievute_ parašė:
Mano pirmas tyrimas buvo 13.4, antras po dvieju paru buvo 36, trečias vel po dvieju paru buvo 200. Tai viskas cia gerai. Man sake kad nieko nebus ir nesitikeciau. O…
Ačiū merginos, kažkiek nuraminote
_ievute_ parašė:
Mano pirmas tyrimas buvo 13.4, antras po dvieju paru buvo 36, trečias vel po dvieju paru buvo 200. Tai viskas cia gerai. Man sake kad nieko nebus ir nesitikeciau. O…
Ačiū merginos, kažkiek nuraminote
Sveikos aš ir vėl čia. Gal pagelbėsit.. darytas tyrimas trečiadienį PRG buvo 41.25, nuėjau pas vietinę ginę išrašė duphaston kad tik nurimčiau.
Šiandien pasidarau tyrimus, HCG labai gražiai paaugęs, daugiau nei padvigubėjęs, bet PRG nukrito iki 35,52. Iš to išgaščio pati pasiskaičius nusipirkau gepretix 100mg, kad tik nepabėgtų žirniukas. Ar geras šis progesteronas? Kiek laiko gerti jį reikėtų? Ir gal parekomenduotumė gerą ginekologę, kuri atkreiptų dėmesį į tai.. miestas gali būt Šiauliai, Panevežys, Kaunas iš bėdos ir iki Vilniaus nulėksim..
Sveiki, mano prg buvo 32,71 nmol prie hcg 237,10 tai irgi pergyvenau baisiausiai nors mano ginei neatrodė tragedija, tai tada gėriau ryte ir per pietus duphaston (nes prieš tai jį vartojau) ir vakare gepretix 100 mg. Pavyko pasikelti taip prg. Po to lyg nuėmėm duphaston ir gėriau vieną gepretix ryte ir vieną vakare, vėliau keitėm į besins ovules. Tai manau gerkit gepretix vien dėl ramybės ir kartokit tyrimą po kelių dienų matysit ar kyla ar pakanka. Jei jau pradedat gerti progesteroną tai jo nenutraukit bent iki 12-14 savaičių ir po to tik palaipsniui mažinant dozę.
silyte parašė:
Sveikos aš ir vėl čia. Gal pagelbėsit.. darytas tyrimas trečiadienį PRG buvo 41.25, nuėjau pas vietinę ginę išrašė duphaston kad tik nurimčiau.
Ema12 parašė:
Sveikos . Esu po dvieju persileidimų ir štai panašu kad vel laukiuosi ,gal kuri suprantate ir galite padeti ar viskas cia gerai ? Rytoj darysiu antra Hcg testa .
nesimato normaliai, sunku ka pasakyti
Ema12 parašė:
Gal dabar geriau matosi?![]()
Laukiatės
Progesteronas 93nmol, manau tikrai geras.
HCG 364 UI, tai 4 nėštumo savaitė, pati pradžia. Turbūt mėnesinės turėjo būti panašiai šiuo metu.
Viskas mano manymu normos ribose, kartokite po dviejų dienų, turi dvigubėti
Dvigubėja kas 48-72 val.
Labai linkiu, kad žirniukas pasiliktų
Lollipops parašė:
Laukiatės![]()
Progesteronas 93nmol, manau tikrai geras.
Labai ačiū už atsakyma ir palinkėjima, iškarto ramiau jaučiuosi nes po ne vienos nelaimes viskas labai baisu
Liman parašė:
![]()
Sveikos merginos , pasidariau tyrimus ir net nezinau cia gerai ar blogai:o…
Cia skaitosi geras augimas ?
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai