Svajonė85 parašė:
Sveiki,
Nuo skausmo tai pagal poreikį, šiaip tai negeriu, tik po ėjimo į wc, na ir dar pli…
O kaip jums su ejimu i wc pirma karta? Labai skaudejo?
Dažnai hemorojų bandoma gydyti namų sąlygomis, laukiama, kol liga pasitrauks pati, tačiau, deja, kuo ilgiau delsiama, tuo sudėtingesnio gydymo reikia. Skaityti
visą straipsnįSvajonė85 parašė:
Sveiki,
Nuo skausmo tai pagal poreikį, šiaip tai negeriu, tik po ėjimo į wc, na ir dar pli…
Svajonė85 parašė:
Sveiki,
Aš jau šnd planavau be vaistų nuo skausmo dieną praleisti, bet...reikėjo eiti į wc ir paskui jau be vaistu nenurimo skausmas 😔
Pas mane taip pat vienas guzelis, nors gydytojas sakė, kad turėtų jį "įtraukti" į vidų gyjant, bent vis tiek neramu 😔
Elive parašė:
Aš jau šnd planavau be vaistų nuo skausmo dieną praleisti, bet...reikėjo eiti į wc ir paskui jau be vaistu nenurimo skausmas 😔
Pas mane atsirado du ar trys maži guzeliai irgi, tikiuosi dings...🫠😀
hooper parašė:
Pas mane atsirado du ar trys maži guzeliai irgi, tikiuosi dings...🫠😀
Kažkaip tas pooperacinisnlaikotarpis-lyg jau nieko, tada vėl skauda 🫣
Elive parašė:
Kažkaip tas pooperacinisnlaikotarpis-lyg jau nieko, tada vėl skauda 🫣
Na bet po gimdymo tikrai lengviau atsistaciau😀 nors dar man tik 3 diena, tai viskas pries aky
hooper parašė:
Na bet po gimdymo tikrai lengviau atsistaciau😀 nors dar man tik 3 diena, tai viskas pries aky![]()
Tą patį pagalvojau neseniai 😃
hooper parašė:
Pirmą kartą net baisu prisiminti🙂 dabar ir tai sukandus dantis (9 d. jau po operacijos), t.y. skauda ne einant ten, o kai jau viskas pasibaigia, labai peršti. Na bet bandau be vaistų jau. Patepu iš karto ten tepaliuku ir paguliu 15 min.
hooper parašė:
Na kaip jaučiatės Elive ir Svajone85? Kurios dienos jums buvo prasčiausios?
Labas rytas 🙂 Vakar jau visą dieną jaučiausi labai gerai, beveik neskaudėjo. Bent man rytas ir vakaras būna sudėtingiausi ir po wc. O dienos pirmos 3-4, kai nesuprasi ar nori į wc, ar dėl to, kad skauda, ar kad ištinę ir spaudžia ten viską, nuo skausmo vaistai nepadeda reikiamą laiką 🫣 Ir kaip jau rašiau-atrodo, kad jau geriau, mažiau skauda ir vėl užeina 😔
Jums trečia diena? Gydytojas sakė, kad trečią dieną viskas labiausiai ištinsta ir paburksta, bent po lazerio 😬
Svajonė85 parašė:
Pirmą kartą net baisu prisiminti🙂 dabar ir tai sukandus dantis (9 d. jau po operacijos), t.y. skauda ne einant ten, o kai jau viskas pasibaigia, labai peršti. Na be…
Kokiu tepaliuku tepat? Aš naudoju lidoposterin, bet gal ką geriau atradote ? ☺️
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai