gaida parašė:
na mes priprate tresti mesliuku , kitokiu trasu nenaudojam , o be to kur reiktu ji deti , juk gyvuliukus laikom![]()
pas mus ir tas pats
gaida parašė:
na mes priprate tresti mesliuku , kitokiu trasu nenaudojam , o be to kur reiktu ji deti , juk gyvuliukus laikom![]()
pas mus ir tas pats
Kosvila parašė:
sveikutes mamitesmes esam ir is kaimo
gal priimsit i savo rateli
![]()
![]()
![]()
.seip gyvenau visa laik kaime,nuo 3m.bet 14 visvazevau givent i miesta pas mama.db va viel jau 3m kaip su seima grizom gyvent i kaima,visi pazistami,grinas oras ,faina ir vaikam gerai.
![]()
![]()
sveikute
malonu susipazinti
Esu Toma, auginu suneli, su vyru is miesto persikelem i kaima del sunelio, grynas oras, savas kiemas, savas maistas
kur randasi jusu kaimelis
Kosvila parašė:
sveikutes mamitesmes esam ir is kaimo
gal priimsit i savo rateli
![]()
![]()
![]()
.seip gyvenau visa laik kaime,nuo 3m.bet 14 visvazevau givent i miesta pas mama.db va viel jau 3m kaip su seima grizom gyvent i kaima,visi pazistami,grinas oras ,faina ir vaikam gerai.
![]()
![]()
sveika prisijungusi
Sveikutes
pasiskaiciau jusu temute,linksmai isisiubavus jau
ziuriu visos darugiskos, tai noreciau ir as i jusu rateli, gyvenam nebe mieste jau 6 metai, tai jau skaitausi kaimo zmogus, tiksliau kaip mano mergaite sako(mama mes ne kaimieciai, o sodaiciai
) ir dziaugiuosi, nors esu tipinis esfalto vaikas, ir visad kartodavau,kad kaime nei uz ka negyvensiu, bet kaip sakoma niekada nesakyk niekada
turiu darziuka( savu ekologisku darzoviu, uogyciu, obuoliuku) dziaugiames grynu oru ir laisve
Cerokia parašė:
sveikutemalonu susipazinti
![]()
Esu Toma, auginu suneli, su vyru is miesto persikelem i kaima del sunelio, grynas oras, savas kiemas, savas maistaskur randasi jusu kaimelis
![]()
Sveikute
ir man malonu
Gyvenam Utenos apskriti Zarasu raj.
juo linksma kaime,grinas oras
beto vaikam gerai.Savas darzas
neko tokio pirkt nereikia isskirus duonos,alejaus na vaikam kazko.mesite ir sava
skaniau nei pirktine,kiausiniai pas mus ir savi ir vistu ir anciu.parsiokai yra,avis,triusiai.Db va vaikam kriksto mama telioka padovanojo
.Vyras vis ikalbineja karve nusipirkt bet as kazkaip bijau.Va jau savo pamudorud,svogunus,petrazoles,salotas valgom
gera kaime,tik va niekaip negaliu sian saves priverst eit i darza rovet.
taip noriu
.sunkus pirmadienis
Kosvila parašė:
juo linksma kaime,grinas orasbeto vaikam gerai.Savas darzas
neko tokio pirkt nereikia isskirus duonos,alejaus na vaikam kazko.mesite ir sava
![]()
![]()
skaniau nei pirktine,kiausiniai pas mus ir savi ir vistu ir anciu.parsiokai yra,avis,triusiai.Db va vaikam kriksto mama telioka padovanojo
.Vyras vis ikalbineja karve nusipirkt bet as kazkaip bijau.Va jau savo pamudorud,svogunus,petrazoles,salotas valgom
![]()
gera kaime,tik va niekaip negaliu sian saves priverst eit i darza rovet.
taip noriu
![]()
.sunkus pirmadienis
![]()
tai ir neik, lai pirmadienis buna tau laisvesnis, geriau antradieni padirbesi
na va as ir karves gal noreciau,bet viena ne biznis, del vienos ziemai ruosti pasarus, tureti vasara ganykla, oi net baisu pagalvoti
mes tik 1 metai laiko kaip atsisakem karviu bandos, jau jauciuos liuksiskai, kiek vargo nuo peciu nukrito
o dabar uzsiiminejam su parsiukais ir kiaulem
jei kas arciau radviliskio, jei mesikes reik ar mazu parsiuku visada kreipkites, pasiuklysiu gal ka
23 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai