Aurielka parašė:
Sveikos, turiu siuntimą i Kauno Klinikas, geriausia man būtų pas Savukynę, arba Ramonienę, bet kad pas jas laikai išgraibstomi akimirksniu😀
Pas Malakauskienę buvau,patiko.🙂blogo nieko negaliu pasakyti😊
Eivenių g. 2, KaunasAurielka parašė:
Sveikos, turiu siuntimą i Kauno Klinikas, geriausia man būtų pas Savukynę, arba Ramonienę, bet kad pas jas laikai išgraibstomi akimirksniu😀
silence_ parašė:
Aš ir buvau maloni gydytoja, aišku pasakė, kad labai nenusimano mūsų patalogijoj, bet kiek įmanoma išaiškino, poto buvau pas Machtejevienė tai labai patiko, tikrai gera spec. Ir pas Minkauskiene esu buvus taip pat labai faina gyd.
Gane parašė:
Gal kuri lankėtės pas kardiologą? Man ginekologas sakė, kad kažkokia yra gyva eilė, kur su siuntimu priima nėštukes pas kardiologą ir nereikia registracijos. Niekur…
Pasiskambinkite i registratura kardiologinio ir pasakykite, kad lauketes ir turi greitu talonu, bent man taip buvo praita vasara🙂
orin_ta parašė:
Pasiskambinkite i registratura kardiologinio ir pasakykite, kad lauketes ir turi greitu talonu, bent man taip buvo praita vasara🙂
Skambinau, tas greitas talonas tik 29 d. 🙈 o man reikia kuo skubiau 🙈
Gane parašė:
Skambinau, tas greitas talonaa tik 29 d. 🙈 o man reikia kuo skubiau 🙈
Supratau, as greiciau gavau🙂
Gane parašė:
Na,tai kaip suprantu gyva eile,kai ateini ir lauki. Ir nestukes turbut uzleidzia. Tokia nerašyta,o ir pvz savivaldybėse parasyta ant durų,kad besilaukiančios eina be eiles. Aisku,pries eidama vistiek graziai pasiklausi.
messkinass parašė:
Sveikos mamytes, noriu rekomendacijų, pas kuri gydytoja registruotis Kauno klinikose perinatologijos skyriuje, čia reikia dėl genetinių tyrimų echoskopu, ačiū 🌷…
Keli psl atgal, kaip tik kalbėjom prieš kelias dienas
Gane parašė:
Kazkas cia ne taip. As paskambindavau i registratura ir sakydavau "turiu siuntima pas xxx ir esu nescia". Taip per 2-3 dienas patekdavau pas endokrinologa (4 kartus ejau taip), kardiologa, okulista. Aisku, ejau pas bet ka, kas turejo vietu.
2 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai