ievaaa parašė:
Ačiū už info, panašiai ir buvau girdėjus ;) tikiuosi kad nereikės šį kartą savaitę laiko būti ligoninėj, nes kitaip neįsivaizduoju kiek rūbelių gali prireikti... :h…
Jei pritruksit maza beda,artimieji atves
ievaaa parašė:
Ačiū už info, panašiai ir buvau girdėjus ;) tikiuosi kad nereikės šį kartą savaitę laiko būti ligoninėj, nes kitaip neįsivaizduoju kiek rūbelių gali prireikti... :h…
Jei pritruksit maza beda,artimieji atves
ievaaa parašė:
as 5d gulejau,maziu rengiau rubeliais,tai buvau isidejus kelis,ko truko atveze vyras,tik va nebuvau suruosus tai priveze vos ne visus ka rado namie
eglelle parašė:
aciu uz info merginos del aprengimo leliuku.ir mane sis klausimas domino.tai irgi nezinau kiek rubeliu isideti jei vasara gali nevystyti.pas mane bus geguzinuke tik…
jai nenoresit tai ir nevystis
nuo jusu viskas priklausys.
aTiDeee parašė:
Gal zinot, kur ta sale ligoninei randasi, pirmam aukste, kur paskaitos nesciosioms vyks?
Anksciau budavo mazdaug toj vietoj priesais echoskopu kabineta, bet dabar negaliu pasakyt tiksliai, nes neatkreipiau demesio ar vis dar ten ar perkele.
eglelle parašė:
aciu uz info merginos del aprengimo leliuku.ir mane sis klausimas domino.tai irgi nezinau kiek rubeliu isideti jei vasara gali nevystyti.pas mane bus geguzinuke tik…
Mano birzelinuke vyste,as taip norejau
aTiDeee parašė:
Gal zinot, kur ta sale ligoninei randasi, pirmam aukste, kur paskaitos nesciosioms vyks?
129 tam ilgam kolidoriui kur nuo registraturos eini
luknes_mama parašė:
Mano birzelinuke vyste,as taip norejau![]()
as irgi prasysiu kad vystytu.
15 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai