ievaaa parašė:
Leidžia ;) O aš dar klausimą turiu, ar ligoninėje dabar dar vysto leliukus ar reikia visus savo rūbelius vežtis?
Vysto.
ievaaa parašė:
Leidžia ;) O aš dar klausimą turiu, ar ligoninėje dabar dar vysto leliukus ar reikia visus savo rūbelius vežtis?
Vysto.
ievaaa parašė:
Kaip mamyte pageidauja
gali vystit,gali rengti rubeliais.
OlgaVan parašė:
Aš kai pagimdžiau, tai man vystė. Tai nereikėjo vargti perrengti vaiką. Ateina pervysto, pakeičia pampį ir išeina. O tu sau gulikepures tik paprašė, nes nešė ka…
Tai ir man vyste,nes as norejau taip. O maciau kitos mamos dave rubelius savo kad aprengtu
ievaaa parašė:
O gal žinai kada jie prasideda ir kokiu laiku bus?![]()
Kaune pagal situacija atiduoda. Manau visur taip
man po cezario Kaune nors vyras ir buvo salia bet tik trecia para paliko miegot kartu.
iki tol laiko kol vyras budavo prie manes tai turedavom leliuka o kai iseidavo vyras tai tik nesdavo maitinimams ;) jei mama pagimdzius silpna tai nepalieka vaiko likimo valioj su tik gulincia mama ;)
Vasara gimdziau Kedainiuose, tai tikrai nevyste jau nei vieno kudikio tuo metu. Tik is gimdyklos suvystytas, pirma apziura ir paprase rubeliu. Pirma kai gimdziau vyste ir pampius keite, o su antru visus leliukus renge rubeliais - tuo metu 4 kudikiai buvo gime (2 is ju tikrai pirmagymiai seimose)
vismaz parašė:
Vasara gimdziau Kedainiuose, tai tikrai nevyste jau nei vieno kudikio tuo metu. Tik is gimdyklos suvystytas, pirma apziura ir paprase rubeliu. Pirma kai gimdziau vy…
Ačiū už info, panašiai ir buvau girdėjus ;) tikiuosi kad nereikės šį kartą savaitę laiko būti ligoninėj, nes kitaip neįsivaizduoju kiek rūbelių gali prireikti...
5 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai