astukijus parašė:
Kaip keista kad nepasakė dar nemačiau tokių daktarų, jūs pati juk neišgalvosit kokius darytis, koks neatsakingas gyd.
Viskas gerai, šiandiena paskambino viską susakė kokius pasidaryt😊
astukijus parašė:
Kaip keista kad nepasakė dar nemačiau tokių daktarų, jūs pati juk neišgalvosit kokius darytis, koks neatsakingas gyd.
Viskas gerai, šiandiena paskambino viską susakė kokius pasidaryt😊
KamileRa parašė:
Sakykit ar po laparoakopijos norit darytis ivf reikia palaukti 2 metus norit gauti finansavimą?
Priklauso nuo diagnozės
Sveikos. Po laparoskopijos pamiršau paklausti pas gydytoją po kurio laiko galimi lytiniai santykiai, pats jis taip pat nieko šiuo klausimu nepasakė... Gal jūsų gydytojai suteikė informacijos dėl to?
Atsiprašau, jeigu kartosiuosi su klausimu, bet neskaičiau šio forumo nuo pradžios
saul2 parašė:
Sveikos. Po laparoskopijos pamiršau paklausti pas gydytoją po kurio laiko galimi lytiniai santykiai, pats jis taip pat nieko šiuo klausimu nepasakė... Gal jūsų gydy…
Mums sakė po savaitės, tačiau aš po 2 savaičių tik atsigavau, tai iki tol nebuvo net minčių apie santykius.
Kitos dar tuo pačiu ciklu pastot sugeba. Manau priklauso nuo jūsų savijautos, nuo to ką būtent atliko lp metu, skirtingos diagnozės.
leila123 parašė:
Mums sakė po savaitės, tačiau aš po 2 savaičių tik atsigavau, tai iki tol nebuvo net minčių apie santykius.
Man rado po cistą kiekvienoje kiaušidėje, pašalino ir darė kiaušintakių pratekamumo tyrimą. Jau 11 dienų po operacijos, jaučiuosi gerai, tai susimąsčiau ar jau būtų galima bandyti
saul2 parašė:
Man rado po cistą kiekvienoje kiaušidėje, pašalino ir darė kiaušintakių pratekamumo tyrimą. Jau 11 dienų po operacijos, jaučiuosi gerai, tai susimąsčiau ar jau būtų…
Jei jaučiatės gerai, noras yra - žinoma bandykit
Jei blogai būtų tokių minčių nebūtų
Sveikos, gal kas galėtumėte patarti dėl kiaušidžiû laparaskopijos atlikimo. T.y. kas tikrai patikimai atlieka. Man labai peršamas Vanagas, tačiau apie jį girdėjau ir nekokių atsiliepimų ( ir ne tik iš arogancijos pusės, bet kaip ir iš chirurgo pusės). Gal kam teko su juo susidurti? O gal galite ką kito pasiūlyti? Ačiū
Hellena parašė:
Sveikos, gal kas galėtumėte patarti dėl kiaušidžiû laparaskopijos atlikimo. T.y. kas tikrai patikimai atlieka. Man labai peršamas Vanagas, tačiau apie jį girdėjau i…
Koks miestas jus domina? Aš prieš savaitę dariausi laparaskopija pas Tomą Lūžą. Esu labai patenkinta ;)
cheere23 parašė:
Koks miestas jus domina? Aš prieš savaitę dariausi laparaskopija pas Tomą Lūžą. Esu labai patenkinta ;)
Kaunas
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai