kristuulka parašė:
O kokia dabar kaina nėštumo priežiūros kgn.? nerandu info..
~170€
Miško g. 27, Kaunaskristuulka parašė:
O kokia dabar kaina nėštumo priežiūros kgn.? nerandu info..
~170€
emute123 parašė:
Tos kurios cia gimdete/planuojate gimdyti ar taretes su kokiu gydytoju ar akusere del gimdymo?ar taip tik jau prasidejus vaziavote ir viskas? Mane kazkaip labai…
Nesitariau. Ir nematau reikalo. Aišku, čia kiekvienos reikalas. Bet juk nieks ne linki nieko blogo, dirba savo darbą ir dirba jį gerai. Tik geriausi atsiliepimai iš šių gimdymo namų, nors ir prireikė extra cp
emute123 parašė:
Tos kurios cia gimdete/planuojate gimdyti ar taretes su kokiu gydytoju ar akusere del gimdymo?ar taip tik jau prasidejus vaziavote ir viskas? Mane kazkaip labai…
Prasidėjus veiklai tiesiog atvažiavau ir pagimdžiau ten :). Jei viskas gerai šį kartą irgi norėčiau ten grįžti. Kalbėjausi su akušere su kuria gal norėčiau gimdyti, bet dar žiūrėsiu kaip bus. Iš pirmosios patirties tikrai likau patenkinta visu personalu be išimties, su kuriuo teko susidurti ir be jokių išankstinių planavimų
Boružė.lė parašė:
Nesitariau. Ir nematau reikalo. Aišku, čia kiekvienos reikalas. Bet juk nieks ne linki nieko blogo, dirba savo darbą ir dirba jį gerai. Tik geriausi atsiliepimai iš…
Mums irgi prireikė extra cp,bet esu viskuo patenkinta,grįžčiau ten ir antrą kartą.
Su niekuo nesitariau. Lankiausi ten po termino dienos stacionare 4 dienas. Penktos dienos naktį nubėgo vandenys, nuvažiavom ir tiek, kas dirbo tas ir priėmė gimdymą
emute123 parašė:
Jus pasiskaitykit sia visa tema, tikrai rasite jau papasakotu istoriju tu, kurios taresi ir tu, kurios nesitare
As asmeniskai tariausi ir su gydytoja ir su akusere. Zinojau ko noriu ir ko noreciau vengti. Tad nejau va bank ir norejau tureti ta komanda, kuri jau zino mano lukescius ir paiso noru, kurie buvo labai zemiski
Labai daug puikiu gydytoju cia, bet ne visi
emute123 parašė:
Aš čia gimdžiau abi dukras ir galiu pasakyti, kad trečią kartą gimdyčiau tik susitarus. Kai gimdymas sklandus, galima gimdyti papuolus ant bet kokios pamainos, sklandaus gimdymo ir prastas personalas nesugadins (na nebent emociškai).
Mano abu nėštumai buvo prižiūrėti šiuose gimdymo namuose. Man asmeniškai tikrai smagu ir geriau jaučiuosi, kai gimdymo metu dalyvauja daug kartų matytos gydytojos. Aš esu atsiliepimų žmogus, visada besiregistruodama pas gydytoją apie jį pasiskaitau. Su gimdymais ėjau su požiūriu, kad viskas bus gerai, kad ir ant ko bepataikyčiau. Pirmąjį kartą su personalu ir buvo viskas labai gerai, patyrusi, teigiamai vertinama gydytoja ir konkreti akušerė.
Antrą kartą taipogi gimdžiau naktį ir naktinei pamainai atėjusi gydytoja man kažkodėl iškart nepatiko. Gydytoja buvo jauna, šioje vietoje man ramiau, kai žmogus turi ilgametę darbo patirtį. Akušerė buvo berods visų giriama Gintarė, jai priekaištų neturiu, bet kritinėse situacijose gydytojo žodis yra svarbesnis. Gimdymas buvo komplikuotas, vaikas nesistatė tinkamai. Aš kraujavau, o toks vaizdas, kad toji gydytoja nesupranta, iš kur tas kraujas (atsivėrinėjant kakleliui galimas pakraujavimas, bet ne toks gausus, kaip buvo man). Iki šiol atmintyje vaizdai, kai ji vis kiša tikrinti vaiko įsistatymą ir vis apžiūri savo kraujuotas pirštines. Buvo pora nesėkmingų bandymų vaikui padėti įsistatyti tinkamai ir aš pati pradėjau sakyti, kiek dar čia reikės kankintis, noriu cp (būkit drąsios su savo norais, kai matot ir jaučiat, kad nevyksta viskas, kaip turėtų). Net papildomas epidūras nebeveikė, aš nuolat jaučiau norą stumti, bet bandant stumti niekas nevyko. Laimei, kad gydytoja dėl cp pritarė, išvykom operuotis. Pasirodo, man buvo atšokusi placenta, iš ten tas kraujas. Jei gydytoja būtų įtarus kraujavimo priežastį, su cp tikrai nebūtų delsta. Laimei, mūsų mergytė šaunuolė - stipruolė, ji į placentos atšokimą nesureagavo, tonai visą gimdymą išliko stabilūs. Tai nepaisant kone litro kraujo netekimo, viskas baigėsi laimingai. Aišku, aš ten nelabai supratau, kas vyko ir niekas man nieko per daug neaiškino, tik po gimdymo nuėjus pas savo ginę ir jai perskaičius ir pakomentavus epikrizę supratau, kad viskas buvo labai rimta.
Kitą kartą aš tikrai tarčiausi, ypač, kai tai galima padaryti oficialiai, aš nebenorėčiau dalyvauti gydytojos loterijoje, ačiū.
Beje, savo antro vaiko pirmo riksmo neišgirdau, nes cp metu tiesiog užmigau, buvau labai pavargus
Liebchen parašė:
Aš čia gimdžiau abi dukras ir galiu pasakyti, kad trečią kartą gimdyčiau tik susitarus. Kai gimdymas sklandus, galima gimdyti papuolus ant bet kokios pamainos, skla…
Ačiū už pasidalinimą ir patirtį... o gal galite pasakyti kas tai per gydytoja buvo?
emute123 parašė:
Ačiū už pasidalinimą ir patirtį... o gal galite pasakyti kas tai per gydytoja buvo?
Sveiki. Žinokit nepamenu nei vardo, nei pavardės. Ir vyro kitą dieną klausiau, jis neužfiksavo taipogi
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai