Planuojame krikštynas 2020 vasarą. Dalinamės įdėjomis, kur jos gali vykti, kas dalyvaus, kiek žmonių, kokia trukmė. Fotografas, maistas, dovanos, rūbai. Kuo reikia pasirūpinti jau dabar.
Kur planuojate švęsti?
rožine parašė:
Mes ir pradedame galvoti apie krikštynas, norėtus padaryti 1-ajį gimtadienį ir krikštynas kartu![]()
Aš pernai krikšto mama buvau, tai tie mokymai viso labo valanda instruktažo, kaip per krikštijimo ceremonija elgtis
Nieko labai apkraunančio - nebent, dabar pasikeitė...
rožine parašė:
Mes ir pradedame galvoti apie krikštynas, norėtus padaryti 1-ajį gimtadienį ir krikštynas kartu![]()
Nuo baznycios priklauso. Siemet vasara, mano sunusbuvo pakrikstytas, tai nereikejo,nebuvo jokiu kursu kriksto teveliams (cia Kaune, Sv. Kazimiero baznycia).
E.Va parašė:
Nuo baznycios priklauso. Siemet vasara, mano sunusbuvo pakrikstytas, tai nereikejo,nebuvo jokiu kursu kriksto teveliams (cia Kaune, Sv. Kazimiero baznycia).
Kuri čia ta bažnyčia? Negirdėta, Palemono gal? 🤔
rožine parašė:
Kuri čia ta bažnyčia? Negirdėta, Palemono gal? 🤔
Kaunas (Aleksote)
E.Va parašė:
Kaunas (Aleksote)
Dėkoju pasidomėsiu
rožine parašė:
Dėkoju pasidomėsiu![]()
Kunigas Aurimas yra super! Jaunas (yra keli kunigai ten, kitas apkunus). Tai nei jokiu stafkiu nera, kiek, jei nori paaukosi tai paaukosi.
E.Va parašė:
Kunigas Aurimas yra super! Jaunas (yra keli kunigai ten, kitas apkunus). Tai nei jokiu stafkiu nera, kiek, jei nori paaukosi tai paaukosi.
Pirmą sūnų krikštijom Raudondvario bažnyčioi bet tas buvo 2015m tai tada dar irgi jokių kursų nereikejo, šeip patiko mum ten ir kunigas malonus irgi auką davėm,o nw stafke
rožine parašė:
Prieš 2 metus jau buvo kursai
kaip tik lankėm su vyru, nes ruošėmės būti krikšto tėvais. Užtruko 1 valandą ir vieną kartą tik. Manau reikalingi, nes dauguma kaip bebūtų yra pametę krikšto esmę. Pakalbėjo ir apie reikšmę ir apie rūbus, ir šiaip pasakė, kad žiūrėkit kad visokios kruopos ir pinigėliai vaikui iš kojinių krist nepradėtų
juk būna prikiša, o prietarai nieko bendro su krikštu ir tikėjimu neturi. Jeigu norės būti krikšto tėvais, tikrai atras valandėlę laisvą.
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai