Skorpijo parašė:
Jūs aukšta, Jūsų vietoje daryčiau tikrai pilną C dydį. Ji tikrai neatrodys didelė, ne taip kaip natūrali būtų. Aš 162cm, pas mane 75B , arba 70C. Ir tikrai krūt…
Radau ft kaip atrodytų "pasiūlymas". Man tokia krūtine per didele.
Skorpijo parašė:
Jūs aukšta, Jūsų vietoje daryčiau tikrai pilną C dydį. Ji tikrai neatrodys didelė, ne taip kaip natūrali būtų. Aš 162cm, pas mane 75B , arba 70C. Ir tikrai krūt…
plumera parašė:
Na čia tikrai didelė krūtinė, spėčiau minimum D dydis. Čia tie ml priklauso kiek dar pačios turite krūtinę. Mano manymu 315ml jei norite nedidelės pilnai užtektų. Jei norite itin natūralaus vaizdo, galiu rekomemduoti chirurgą. Jis orentuojasi į gražų natūralumą. Pas jį negausite balionėlių
.
Skorpijo parašė:
Na čia tikrai didelė krūtinė, spėčiau minimum D dydis. Čia tie ml priklauso kiek dar pačios turite krūtinę. Mano manymu 315ml jei norite nedidelės pilnai užtektų. J…
Prašau rekomenduokite. Turiu savo krūtinės, man jos užtektų, didinciau riebalais jei jų turėčiau
noriu tiesiog truputį pilnumo
plumera parašė:
Nelyginkit su kitu foto! Tai nelogiska ir netikslinga.
Pritariu pries tai pasisakiusei, kad B+ yra lb maza jusu ugiui. As 178 cm. 60 kg. Dejo Polytech apvalius 315. Apimtis 75. Baze 11. Is nuliuko i C dydi.
Ir tikrai nedidele krutine, niekas nepastebejo. Noreciau didesnes. Jus auksta, nebijokit to C dydzio! Tai yra nedaug musu ugiui tikrai.
Neleee parašė:
Nelyginkit su kitu foto! Tai nelogiska ir netikslinga.
Pagal tą ft atitinka mano ūgi, svorį ir siūloma implantų dydį. Kodėl negaliu lyginti? Man tokie atrodo per dideli, nenoriu kaip Valinskienė paskui atrodyti. Manau liksiu prie 315ml
plumera parašė:
Pagal tą ft atitinka mano ūgi, svorį ir siūloma implantų dydį. Kodėl negaliu lyginti? Man tokie atrodo per dideli, nenoriu kaip Valinskienė paskui atrodyti. Manau l…
Dėl to, kad labai nuo daug ko priklauso
. Ne vien ūgis ir svoris
. Kitom, kad tokį dydį išgaut kaip man reikia gerokai ir virš 300ml, plius dar ir nuo pačio implanto priklauso
. Aš dariausi pas Mantą Sakalauską, Gijosklinikos. Jis jaunas, tačiau patirties užtektinai turi, man patiko, kad jis nemažai metų ne tik Lietuvoje dirbęs. Ir visada orentuojasi į natūralią ir jaunatvišką krūtinę, kad niekas neiškristų iš konteksto
. Ir nežinau dėl ko, bet gal dėl to, kad nepersistengta su implantais, bet mano gijimas nuostabus. Aš galėjau išvis negerti nuskausminamųjų
. Nors šiaip skausmui aš jautri
.
plumera parašė:
Pagal tą ft atitinka mano ūgi, svorį ir siūloma implantų dydį. Kodėl negaliu lyginti? Man tokie atrodo per dideli, nenoriu kaip Valinskienė paskui atrodyti. Manau l…
Nes ne tik svoris, ugis, implantu dydis lemia rezultata. Yra daugiau kriteriju. Man kai paprasiau parodyti kaip gaunasi su mazdaug 300-330 is visai Nulio tai sako nu as net nerodysiu, nes nu visos jus skirtingos, lastos formos, isgaubtumas, krutu formos, tarpas tarp krutu, baze, svoris, apimtis. Nebus nei vieno vienodo rezultato.
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai