Proksius parašė:
O gal galit pasidalinti ar mazinot ar tik kelet krutine? Ir koks dydis buvo/tapo?
Tai jai mažina tai ir kelią ja iškart,kitaip nepadarysi.
Jeigu yra medicininių indikacijų, krūtų mažinimo operacija gali būti atliekama nemokamai. Skaityti
visą straipsnįProksius parašė:
O gal galit pasidalinti ar mazinot ar tik kelet krutine? Ir koks dydis buvo/tapo?
[email protected] parašė:
O labai dydis pasikeite?
Sveikos, vis galvoju apie krūtų mažinimą. Bet konsultavausi su gydytoju privačiai tai labai brangiai kainuotų, sakė tikrai virš 5k.
Tada radau info,kad yra galimybė gauti kompensuojamą krūtų mažinimą. Bet paskaičius temą, suabėjojau ar tikrai gaučiau. Nes na matau,kad čia moterys kurios gavo kompensaciją yra su didele apimtimi ir dideliu kaušeliu. Pas mane. 75F/G.
Dabar atsirado visokie skausmai krūties,kaklo,nugaros,pečių juosta istempusi. Tirpsta ranka,pastoviai isiveržusios liemenėlės šleikutės.
Buvau isibaiminus,kad gal koks krūtų vėžys,bet padarius echo sakė tik mastopatija nedidelė yra. Dabar gydytoja davė siuntimą šviestis kaklo. Sakau,gal man po to dar prašyt siuntimo pas neurologą ir klausti jo ar čia gali viskas būti nuo didelės krūtinės? Esu žema,158cm., krūtys 75F/G. Galbūt jei neurologas parašytų,kad rekomenduojamas krūtų mažinimas,būtų lengviau su plastikos chirurgais susikalbėti dėl mažinimo? Ačiū už pasidalinimus 🌷
Idomu kaip bus su jusu situacija.. nes pas mane tas pats. F/G 75.. bet dar maitinu, viliuosi , kad po maitinimo sumazes
bet nugara jau dabar skauda baisiai. Nezinau ar nuo krutines ar nuo vaiko kilnojimo. Ir kuprintis pradejau nuo krutines svorio, atrodo neina issitiest jau 🤯
_Svajonė parašė:
Sveikos, vis galvoju apie krūtų mažinimą. Bet konsultavausi su gydytoju privačiai tai labai brangiai kainuotų, sakė tikrai virš 5k.
_Svajonė parašė:
Galite bandyti eiti pas neurologą. Jei patvirtins, kad dėl krūtinės viskas, tai galbūt pažymės kaip rekomendaciją - krūtų mažinimą. Aš irgi buvau, rado pakitimų kaklo ir stuburo srityse, bet tik masažus rekomendavo. Sakė, neturi teisės rašyti ar siūlyti krūtų mažinimo operaciją. Bet gal tai tik mano atveju 🤷 (Kauno klinikose).
Bet kokiu atveju galite registruotis ir pas plastikos chirurgą Kauno klinikose ar Vilniuje kažkur, ne privačiai. Ten pažiūrės, pamatuos ir pasakys: kompensuotų ir ne. O jei ir mokama, tai iki 3k. Vis ne 5k.
Sveikos merginos. Aš po krūtų mažinimo operacijos. Keistas jausmas nešioti apie F dydį, o dabar C dydis. Išvaizda labai pasikeitė. Aišku aš tik antra diena po operacijos. Operavo Kauno klinikose, kompensavo ligonių kasos. Aišku, kad dar tik antra diena, tai ir skauda, ir truputį tempimą jaučiu, bet visa tai kompensuoja mano išvaizda veidrodyje ir lengvumo pojūtis. Manau reikia ryžtis operacijai ir nesikankinti nešiojant tokį svorį ant savęs. Sėkmės visoms kas operuosis
Lovelymamy parašė:
Taip operavausi spalio men
Taip. Aš operavausi. Tiesa, svorio liepė nusimesti prieš operaciją.
Jolantele 30 parašė:
Sveikos merginos,
Aš irgi pasiryžau, bet užserigistravau Kaune pas Pilipaitytę į gyvą eilę, nusiteik…
Man padarė Kauno klinikose operaciją. Eilėje laukiau 5 men. Kadangi tik vakar operavo, sunku ką ir pakomentuoti. Ne pas šią gydytoją operavausi, bet pas kitą. Labai maloni aplinka pradedant nuo gydytojų, sesučių ir tt. Labai gera priežiūra. Bijojau operacijos, bet viskas vyko sklandžiai. Jei dar ne operavo, tai sėkmės Jums
jurgitaaleks1 parašė:
Sveikos merginos. Aš po krūtų mažinimo operacijos. Keistas jausmas nešioti apie F dydį, o dabar C dydis. Išvaizda labai pasikeitė. Aišku aš tik antra diena po opera…
Kaip jūs jaučiatės po operacijos?Ar labai skauda atsibudus?Man operacija paskirta tik rugsėjo mėn.,labai laukiu,bet ir labai bijau😔 Kas jus operavo?
12 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai