varlytis parašė:
Viena tabletė per dieną.
bet stiprumo kokio aš pv max 800 galiu nes nuo 1000 man bloga
varlytis parašė:
Viena tabletė per dieną.
bet stiprumo kokio aš pv max 800 galiu nes nuo 1000 man bloga
GretaK parašė:
Sveikos,ar gali buti kad laukiuosi? -nesilaiko gelinis lakas ant nagu,turiu problemu su plaukais... nesulaukiau mmm 3d ir pasidariau NT -antra juostele buvo labai …
Sveikinimai didziausi ;) tikrai lengwai iziurimas musu vadinamas vaiduokliukas
GretaK parašė:
Sveikos,ar gali buti kad laukiuosi? -nesilaiko gelinis lakas ant nagu,turiu problemu su plaukais... nesulaukiau mmm 3d ir pasidariau NT -antra juostele buvo labai …
Sveikinimai, mergyt
saugaus nesiojimo
GretaK parašė:
Aciu :)*
Kaip pati jautiesi ?kokie pozymiai ?
emala parašė:
pasidarykit nt ir bus aišku![]()
Dariausi testuka pries 4 berods dieneles tai nieko neiziurejau
sveikos merginos, mamytės ir būsimos mamytės, net nežinau, ar į šį skyrel rašyti ar ne esu pasimetusi, taip nėra buvę. visada sirgdavau mėnesinėmis kaip laikrodukas, 5dienelės ir viskas. o šį mėnesį viskas kažkaip man kitaip... Liepos pradžioj susirgau, bet mėnesinės buvo labai keistos, negausios, ir tik tris dienas, po jų pradėjo mausti krūtinę, bet mausti taip, kaip maudžia prieš mėnesines, padidėjo apetitas, pūtė pilvą, ir galiausiai pradėjo teplioti rausvomis išskyromis... kokią savaitėlę patepliojo ir vakar susirgau vėl normaliomis mėnesinėmis. Tik, kad jos prasidėjo ne normaliu laiku, o praėjus dviem savaitėm nuo prieš tai buvusių mėnesinių.. bet krūtinė vis tiek skauda, kai liečiu.. Ar yra kuriai taiop buvę? ar gali tai būti ankstyvasis persileidimas (tada kai tepliojo) bet iš kur čia tos mėnesinės išlindo? Užsirašiau pas ginekologę, bet kol laukiu įdomu būtų,l gal kam yra taip buvę, gal pasidalins mintimis. Nes kai pašnekėjau su mama, ji sako, kad bali būti jog buvo užsimezgęs vaisius, bet neišsilaikė, neužsibuvo ir viskas.. esu pasimetusi.. keisčiausia tai, kad šį mėn sergu antrą kartą, nors iki to, daugelį metų mėnesinės būdavo kiap laikrodukas. Ačiū, jei kas norėsit padiskutuot, patart
Edinga parašė:
sveikos merginos, mamytės ir būsimos mamytės, net nežinau, ar į šį skyrel rašyti ar ne esu pasimetusi, taip nėra buvę. visada sirgdavau mėnesinėmis kaip laikrodukas…
Sveikute, o NT nebandei darytis? Pas mane dabar panaši situacija, mmm visad buvo kaip laikrodukas o šį mėn tik 1,5 dienos ir viskas, dabar teplioja 3 diena po kelis lašus. NT šįryt buvo neigiamas.
parsiukas parašė:
Sveikute, o NT nebandei darytis? Pas mane dabar panaši situacija, mmm visad buvo kaip laikrodukas o šį mėn tik 1,5 dienos ir viskas, dabar teplioja 3 diena po kelis…
dariau NT pries savaite irgi buvo neigiamas. o db vel is naujo menesines normalios, bet visai ne laiku.... nebesuprantu
Edinga parašė:
dariau NT pries savaite irgi buvo neigiamas. o db vel is naujo menesines normalios, bet visai ne laiku.... nebesuprantu
ar skausmingos mmm dabar? jei ne tai gal nėra ko jaudintis.
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai