Avietė24 parašė:
Mums svyruoja, tai 5, tai 6 gaunasi ☺️
Buvo ir mums cia kada 6, bet jau daugiau 6 nedarom per para 🙂
Avietė24 parašė:
Mums svyruoja, tai 5, tai 6 gaunasi ☺️
Nekantraujanti parašė:
Na pas mus irgi maximumas 6 kartai, o kiek suvalgot vienam kartui? ☺️
Avietė24 parašė:
Na pas mus irgi maximumas 6 kartai, o kiek suvalgot vienam kartui? ☺️
Mes visada darom ta 150 norma tai is jos gaunasi 170ml (po siai dienai jei atvirai nezinau kaip skaiciuojasi tai skaiciuoju, kad 170ml isgeria 🤷♀️🤷♀️) tai praktiskai visuomet ir isgeria tiek, taciau buna isimciu kada kokie 20ml lieka 🙂 o Jusu? 🙂
Nekantraujanti parašė:
Mes visada darom ta 150 norma tai is jos gaunasi 170ml (po siai dienai jei atvirai nezinau kaip skaiciuojasi tai skaiciuoju, kad 170ml isgeria 🤷♀️🤷♀️) tai praktis…
Mes siuo metu 180-190 isgeriam ☺️
laura.su parašė:
Mano suvalgo 60ml pvz atsikelus, tada uz valandos vel verkia ir duodu tada kokia jau 120ml suvalgo, nu ir va taip va zaidziam
O tai gal verkia ne del to, kad valgyt nori. Gal demesio reikalauja, gal pilvuka skauda. Bent jau as tai taip nepiknaudziauciau misinukais. Bandykit isivedinet grafika, nes manau kitaip negerai bus ☺️
laura.su parašė:
Mano suvalgo 60ml pvz atsikelus, tada uz valandos vel verkia ir duodu tada kokia jau 120ml suvalgo, nu ir va taip va zaidziam
man atrodo iveskit grafika, cia ne motinos pienas, kad taip zaisti, pamaitinat ir paskui vaikas tikrai bent 3h buna sotus, o jei verkia tai gal ne valgyti nori, o Jusu demesio, silumos, gal nuobodu, gal miegelio nori 🙂
Nekantraujanti parašė:
man atrodo iveskit grafika, cia ne motinos pienas, kad taip zaisti, pamaitinat ir paskui vaikas tikrai bent 3h buna sotus, o jei verkia tai gal ne valgyti nori, o …
Grynai ta pati ir as pasakiau. Nes su misinukais taip niekas nezaidzia. Tokiais kiekiais kas valanda maitinant ir skranduka istampyt galima. O ir siaip vaikai verkia ne vien del to, kad valgyti nori ☺️
Nu tikrai vaikas pakankamai visko gauna ir demesio, ir silumos, ir buna neuzmiega, kol bent kokiu 20ml neatsigeria, nurimsta ir uzmiega... jeigu ji suvalgo 60ml tai ka ir tris valandas neduoti tada? Suprantu, kad reikia to grafiko, bet tiesiog nezinau kaip ji ivesti.. juk mazai suvalgius normalu, kad po kiek laiko vel uzsimano
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai