Splash parašė:
Labuuutis,merginos. Kaip jus?
As pabusiu ta ikyri tetuke,bet Nestukele,gal jau su lelyte ant ranku ar vis dar ne…
priminei db man taves paklaust ar tu ejei pas savo gp 24 sav kazkur ar nea?
Splash parašė:
Labuuutis,merginos. Kaip jus?
As pabusiu ta ikyri tetuke,bet Nestukele,gal jau su lelyte ant ranku ar vis dar ne…
priminei db man taves paklaust ar tu ejei pas savo gp 24 sav kazkur ar nea?
charlee23 parašė:
priminei db man taves paklaust ar tu ejei pas savo gp 24 sav kazkur ar nea?![]()
Ne,man 28sav tik vizitas ligoninej🤯 buciau ejus,bet 21sav pas gp buvau,23sav turejau extra vizita ligoninej,kur padare tyrimus,24sav su gliukoze dare dar kitus kraujo tyrimus,spaudima ir svori pasitikrinu namuose pati,mazylis juda kruta,viskas man gerai,tai net nusprendziau islaukti tas 4sav iki ligonines app. Vis dar neradau gp,kuris neimtu pinigu is manes,o sitas gincijasi,kad turiu moketi,tai kazkaip dabar nelabai matau prasmes eiti i tarpa,kad bele svori i kortele uzrasytu 🤷♀️ Gausis normalus 4-5sav tarpas tarp visu tyrimu,tai manau nieko tokio praleisti;)
Splash parašė:
Ne,man 28sav tik vizitas ligoninej🤯 buciau ejus,bet 21sav pas gp buvau,23sav turejau extra vizita ligoninej,kur padare tyrimus,24sav su gliukoze dare dar kitus krau…
o dieve, tai jis tos formos reiskia neuzpilde del tavo prieziuros nemokamos...
va gali pakist jam sita info is hse.
https://www.hse.ie/eng/services/list/3/maternity/combinedcare.html
blyn nerandu niekur tos formos pdf kad jis pasirasytu. nes svarbu ir tie visitai po gimdymo leliukui 2 sav ir jum abiem 6 sav.
Ai jis manes visiskai nesiklauso,as net asmeniskai man rasyta laiska is HSE jam rodziau,jis vistiek savo irodineja man ir viskas,o galiausiai dar pasake "vistiek turi susirast kita gp nes as nevakcinuoju",nors pries tai siule vakcinas.😀 Susirasiu kita koki,nepaleidziu vilties,kad atsiras nors viena klinika priimanti naujus paciantus
Splash parašė:
Ai jis manes visiskai nesiklauso,as net asmeniskai man rasyta laiska is HSE jam rodziau,jis vistiek savo irodineja man ir viskas,o galiausiai dar pasake "vistiek tu…
tau tereik artimiausias tris klinikas apeit ir paprasyt kad jus priimtu, jei nepriima, kad laiskus duotu kad ale negali, su tais laiskais kreiptis jau ir hse pati paskirtu jum gp..
charlee23 parašė:
tau tereik artimiausias tris klinikas apeit ir paprasyt kad jus priimtu, jei nepriima, kad laiskus duotu kad ale negali, su tais laiskais kreiptis jau ir hse pati p…
Sitas budas taikomas tik tada,kai nepriima medical card holderiu. Jau rasiau i hse su irodymais,kad klinikos atsisako,tai hse nurode kalbeti su dabartiniu gp,kodel jis ima is manes pinigus arba toliau ieskoti 🤷♀️
Splash parašė:
Sitas budas taikomas tik tada,kai nepriima medical card holderiu. Jau rasiau i hse su irodymais,kad klinikos atsisako,tai hse nurode kalbeti su dabartiniu gp,kodel …
nu kausas grynai, ziauru is tikro kokiu buna..kad ir vepla maniske bet bent zmogiska..
as matai neturejau jokios medical card kai ieskojau gp pirma syk kai laukiaus. apejau visus vietinius ir tik per pazystama receptione sesele mus su vyru priregistravo daktare pas save. tai va jau daug metu pas ta pacia einam..
charlee23 parašė:
nu kausas grynai, ziauru is tikro kokiu buna..kad ir vepla maniske bet bent zmogiska..
Tai va,nedristu as su juo gincytis,bet dirba pagrinde speju juodais pinigais. Net cekio neduoda ir apmoketi praso ne registraturoj,o pas ji kabinete. Tikrai nenoriu jam papildomo pelno nesti,bet sunku kazka rasti 🤯
Splash parašė:
Tai va,nedristu as su juo gincytis,bet dirba pagrinde speju juodais pinigais. Net cekio neduoda ir apmoketi praso ne registraturoj,o pas ji kabinete. Tikrai nenoriu…
nu jooo.. blyn reiktu ji kazkaip paskust anonimiskai hse, baigtus jo katino dienos..
17 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai