Simlete parašė:
aj jo maciau ta mamyte, tai as jau iseidinejau is stadiono apie puse3 h![]()
Tai prasilenkem vadinas mudvi
nu kita karta jei mane matysite, kalvinkite, as jus irgi
Simlete parašė:
aj jo maciau ta mamyte, tai as jau iseidinejau is stadiono apie puse3 h![]()
Tai prasilenkem vadinas mudvi
nu kita karta jei mane matysite, kalvinkite, as jus irgi
linutethefirst parašė:
Tai prasilenkem vfadinas mudvinu kita karta jei mane matysite, kalvinkite, as jus irgi
![]()
Butinai
egliuke24 parašė:
Sveikos mamytės, gal galit palyginti ŽAROS ir NAMINUKO darželius? Kokie atsiliepimai? Kuris geresnis?![]()
Mes patekom i Zara, esu labai patenkinta. Galejau rinktis abu, nes i abu patekom, bet man arciau dusios Zara. Gal del to, kad dukra ji lanke, man patinko vaiku uzimtumas, sutvarkyta aplinka, daug isvyku vaikam.
linutethefirst parašė:
Nors aplinka ziuriu ir Naminukas pradejo intensyviai tvarkytis. Bet as uz Zara![]()
Ir mes nuo rugsejo patenkam bet noriu daryt nukelima i 2018m rugseji. Laukiam sesytes tai nusprendziau sunaus dar neleisti siemet. O patekom irgi ir i Zara ir i Naminuka
egliuke24 parašė:
Sveikos mamytės, gal galit palyginti ŽAROS ir NAMINUKO darželius? Kokie atsiliepimai? Kuris geresnis?![]()
Šiaip Naminukas neblogas darželis. Aš pati į jį ėjau vaikystėje ir mano auklėtojos dar dirba, kurios yra labai puikios ir geros, tačiau jos ugdo vaikus nuo 3m. Mano sūnus jau praeitais metais į jį buvo patekęs, tai šį kartą buvo nemaloni patirtis su lopšelinukų grupe ir jos auklėtojos padėjėja, kuri yra be galo isteriška ir nepakanti vaikams, todėl turėdama galimybę grįžau į eilę ir vaiką leisiu nuo šių metų rugsėjo. Tikiuosi dabar viskas bus tvarkoje.
milymukas parašė:
Šiaip Naminukas neblogas darželis. Aš pati į jį ėjau vaikystėje ir mano auklėtojos dar dirba, kurios yra labai puikios ir geros, tačiau jos ugdo vaikus nuo 3m. Mano…
Aisku. As nukelima rasysiu ir Žaroj ir Naminuke, siandien skambinau sake, kad taip galima. Tik mums Žara patogiau, nes kieme ;)
milymukas parašė:
Šiaip Naminukas neblogas darželis. Aš pati į jį ėjau vaikystėje ir mano auklėtojos dar dirba, kurios yra labai puikios ir geros, tačiau jos ugdo vaikus nuo 3m. Mano…
is mano vaikystes tai apie Naminuka nekoki prisiminimai
del to as jam jauciu antipatija iki siol....
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai