Ausher parašė:
www3.lrs.lt/docs2/GCXEPWOQ.DOC
4 straipsnis
Kas ten?
Ausher parašė:
www3.lrs.lt/docs2/GCXEPWOQ.DOC
4 straipsnis
Kas ten?
grazhina88 parašė:
Kas ten?
Sveiki,
Laaabai reikia pagalbos, nes nieko nesiorentuoju. Manau, kad esu jau nėštuke
Tik vat, dokumentiniai reikalai neduoda ramybės. Esmė tame, kad dabar esu bedarbė ir gaunu iš sodros pašalpą (bedarbio) va būtent tada kada be darbo ir įpūtė gyvybę man
be darbo esu tik mėnesį, prieš tai stažas gan didokas. Ką man daryti? Pult ieškotis darbo, kad gaučiau kažką? Ką geriausia daryti šioje situacijoje?
greta.z parašė:
Sveiki,
Paskaiciuokit, gal kartais buvot nescia kai is darbo isejot?
Turėčiau gimdyti tik lapkriti. Ne, pastojau būdama bendarbė, bet bedarbė esu tik pusantro mėnesio. Nežinau ką daryti? Padėkit, patarkit ką šioje situacijoje geriausia galima išlaužti? Nes baisu pasidaro jei abu sėdėsim ant snargliu, mama tai gali, bet vaikas tai ne. Dar pas daktarų nebuvau,, galvoju gal tiesiog eiti darbintis tyliai tyliai ir po to tik tą nėštumą netyčia atskleisti.. aš nežinau mamos mamytės.. ką daryti?
Per 24 mėnesius darbo stažas tai tikrai yra 12 mėnesiu, bet kas iš to jei dabar aš be darbo pusnatras mėnesio? Nejaugi jei, kai esi bedarbo kad ir trumpam apnieštėji.... vadinasi viskas.. liksi be nieko? Tai nėra logikos. Vaikui nepasakysi pradėkis tik tyada kai mamyte dirba??? Nesuprantu valstybėsa logikos tai tikrai. Nejaugi tas pusantro mėnesio bedarbystės sušiks mūsų ateitį keliem metam į priekį? nu tiesiog trūksta žodžių...
greta.z parašė:
Per 24 mėnesius darbo stažas tai tikrai yra 12 mėnesiu, bet kas iš to jei dabar aš be darbo pusnatras mėnesio? Nejaugi jei, kai esi bedarbo kad ir trumpam apnieštė…
Prie ko cia tas pusantro menesio? Realiai dekreta gauna tik dirbancios arba nescios atleistos is darbo, o VPA ismokas (tuos 70% ir 40%, jei augina vaika iki 2m) gauna tos kam stazas susidaro. O ismokas skaiciuoja ir staza ziuri ne iki nestumo, o iki dekreto, t.y., iki 30nestumo savaites.
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai