goshyte parašė:
Aha, lavašo suktinukai, receptas iš IG-papratai su Karolina, su krabų lazdelėm, musų mėgstamiausias😋
Ne į tema, bet jau ta Karolina kažkaip ne kokį įspūdį paliko po paskutinių savo story 🙈
goshyte parašė:
Aha, lavašo suktinukai, receptas iš IG-papratai su Karolina, su krabų lazdelėm, musų mėgstamiausias😋
Ne į tema, bet jau ta Karolina kažkaip ne kokį įspūdį paliko po paskutinių savo story 🙈
infinity parašė:
Gaila,bet taip.Receptai super,bet kaip žmogus tai...Pagarbos trūksta
infinity parašė:
galima juk tik receptus žiūrėti
man tai nemaišo kas neaktualu net nežiūriu
rožine parašė:
galima juk tik receptus žiūrėtiman tai nemaišo kas neaktualu net nežiūriu
![]()
Na, tiek sekėju turint ir turinys atitinkamas turi būti😉 čia mano asmeninė nuomonė, o ne girtos mamos blevyzgos su nuogais speneliais lovoje ir visai susivėlusiai gulint kalbėti kokie visi aplink dalbajobai, žema. O storius visų žiūriu, kuriuos seku, praleidžiu tik tai, kas neaktualu, o kur jau matai kad girta kalba tai negali nepažiūrėt, kaip žmogus gėdą darosi😄 kiekvieno reikalas, žinoma, bet matosi kad žmogus be jokio elementaraus etiketo viešumoje, kaip kaimiečiai Beverlyje, tik dar viską transliuoja beveik 100tukst žmonių. P.s. Nebeseku jau, jei ieškote prie ko prikibti😊
infinity parašė:
Pritariu!😀 as cia is seniau recepta jos issisaugojus, dabar tikrai nusivyliau ja😀 manau daug sekeju turejo prarast su savo tokiu elgesiu😀
goshyte parašė:
Pritariu!😀 as cia is seniau recepta jos issisaugojus, dabar tikrai nusivyliau ja😀 manau daug sekeju turejo prarast su savo tokiu elgesiu😀
aš tų video su papais nemačiau
savaitgali išvis soc tinkluose mažai būnu
bet kaip supratau iš ankčiau,kad jos tikslas toks atsisijoti sekėjus
man ji į alkoholikę tikrai nepanaši jei ten savaitgaliais ikelia video su taurėm na tai kas čia tokio, bent neapsimetinėja niekuo, kaip ten kitos rodo tik pagražintą gyvenimą, bet dauguma receptų gaminu būtent jos kogero tai receptus ir žiūriu
rožine parašė:
aš tų video su papais nemačiausavaitgali išvis soc tinkluose mažai būnu
![]()
…
pasisakysiu ir as savo nuomone, ikelti story su gerimo taure nieko tokio aisku, bet kelti storius kuriame girta slaistosi ar sneka nesamones tai jau cia kitka
rožine parašė:
aš tų video su papais nemačiausavaitgali išvis soc tinkluose mažai būnu
![]()
…
Man kaip ir viskas ok,kad ir išgeria,kas čia neisgeria,ir kad ikelia vienaip ar kitaip.Bet realiai tau pinigus sekėjai neša,o visus kurie,,like"nepaspaude dalbajobais isvadinti žemas lygis.Ir šiaip dažnai sekėjus kurie jai nepatinka visaip išvadina.
Naktis parašė:
Man kaip ir viskas ok,kad ir išgeria,kas čia neisgeria,ir kad ikelia vienaip ar kitaip.Bet realiai tau pinigus sekėjai neša,o visus kurie,,like"nepaspaude dalbajoba…
matyt tada daug praleidau
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai