sveikos
As konsultacijos apie ceburekus, kokiu santykiu kefyras su miltais?
ir i mesa sultinys? kaip cia susigaudyti?
piktzoliukas parašė:
cia pries valanda pakeliuj i orkaitejau laukiu kol atves, jei spesiu nufotkinsiu kaip iskepes atrodo
![]()
Pas mus jis irgi megiamas
, bet dabar kelis part kepiau oboulini vis labai tiko ir patiko SUPER
.O dabar isviriau bulviu koses, pakepiau svogunu keleta su morkom +pomidoru padaziukas+ acto slakelis + cukrus , ir viska sudesiu ant keptuveje dziuveseliuois keptos lydekos puseliu
piktzoliukas parašė:
as is sito forumo ir suzinojau apie si pyraga - www.sauletavirtuve.lt/?p=768 daug kas kepe ir visiem lb patiko tai nusprendziau ir as isbandytioiii kaip …
ok ačiū
dabar ir aš žinosiu ir bandysiu
piktzoliukas parašė:
cia pries valanda pakeliuj i orkaitejau laukiu kol atves, jei spesiu nufotkinsiu kaip iskepes atrodo
![]()
apsisielėjau iki žemės
o aš poi šimto metų darysiu žemaičių blynus
tikiuso gausis nes nebepamenu kada juo gaminau
Ilonita parašė:
sveikos![]()
aš kai dariau,tai daugmaž dėjau iš akies,pirma supyliau kefyro 2 stiklines ir tada po truputį minkydama miltus dėjau,kol nelipo prie rankų,druskos ir aš dėjau į tęšla,bet reikia kad tęšla būtų elastinga ir pusi,žodžiu reikia gerai minkyt,atvirai pasakius man iš plikytos tešlos čeburėkai skanesni
čia jau skonio reikalas
o į faršą reikia daug svogūno ir sultinio
Ilonita parašė:
sveikos![]()
miltus is akies manau visos beria, kol nelimpa tesla
as palieku biski limpancia, nedaug,nes bijau perdet miltu tai kai kocioju beriu miltus ant stalo
O sultinio as ant 500g farso pyliau puse puoduko, bet cia irgi is akies, nereik padaryt skysto farso
rožine parašė:
vyras parnešė puse maximos maišo pievagrybių tai teks per savaitgalį kažką daryt iš jųgal žinot kaip panaudot naudingai tokį kiekį?
![]()
kepk pica ir daug grybu pridek
padazus daryk
vistienos krutinele su grybais, grybu sriuba
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai