Klau parašė:
O Dieve... Kiek savaiciu tada buvo nestumui?
Svarbu viskas laimingai ❤️❤️🙏
Apie 7 savaites buvo..taip tikrai viskas sėkmingai 🙏🥰
Negimdinis nėštumas yra toks nėštumas, kurio metu vaisius pradeda vystytis ne gimdoje, o už jos ribų. Skaityti
visą straipsnįKlau parašė:
O Dieve... Kiek savaiciu tada buvo nestumui?
Svarbu viskas laimingai ❤️❤️🙏
AmeRena parašė:
Man siandiena 5 sav suejo. Jei gerai skaiciuoju.. Gal dar tikrai labai anksti.. Menesines buvo liepos 14d..
Klau parašė:
Man siandiena 5 sav suejo. Jei gerai skaiciuoju.. Gal dar tikrai labai anksti.. Menesines buvo liepos 14d..
Gal tikekimes pirmad ras puslyte vietoje 🥰🙏
AmeRena parašė:
![]()
![]()
🤗🌺
Simansy parašė:
Labukas, malonu, kad teiraujiesi 😘 kaip matai ne pyragai su manim. Su KT mazinom endo cista, sumazejo dvigubai, paleido bandyti pastoti, po 4 menesiu pastojau, bet …
Nieko neplanuojam. Kolkas. Galva sviesi. Veliau galbut. Siai dienai nieko absoliuciai. .. o laiko galvoti turiu dabar. Pirsta susilauziau kojos tai jau sonus skauda nuo gulejimo🙄🙄🙄 na daug moteru yra ,kad suzinoja jog ivf reikes krenta i depresijas,nesusitvarko su savimi. Aisku yra visokiu,visokiu reikia. Visos skirtingos. Bet man pvz ,mano akimis tai nereikia sokt i pacias baisiausias emocijas,verkti,sau priekaistauti ar pan. Yra galimybe! Valiooo! Svarbu ji yra,viltis nemirsta tureti kudikeli. Tik nepergyvenk❣🌺 aisku dar finansai... cia didele kliutis zmonems...
Klau parašė:
Sveikos. Vis gi negimdinis..kairiame kiausintakyje, ryt operuoja... Sake jau sirdele plaka ❤️🙏
Laikykites. Labai jus uzjauciu.🤍
Linkiu stiprybes, leisti sau isjausti ir laimingo sekancio pastojimo vietoje.🙏
Klau parašė:
Sveikos. Vis gi negimdinis..kairiame kiausintakyje, ryt operuoja... Sake jau sirdele plaka ❤️🙏
Ech gaila, laikykis ❤️
Irstul parašė:
Butinai registruokites diagnostinei lp! As buvau labai skeptiska- kam man dar viena operacija...bet po jos iskart pastojau sekmingai. Nezinau koki ten stebukl…
Džiugu už jus🥰 o rado sąaugas operuojant? Po kiek laiko pastojote?☺️
Klau parašė:
O jergaus.... Užjaučiu :(❤️ žinau kaip tai liūdna.. Bet viskas praeina ir viena dieną zirniukas bus pilvelyje
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai