Kachorrita parašė:
Ar nipt siulo darytis po ivf ar ir naruraliai pastojus?
Nipt galima darytis ir rekomenduojama tiek po IVF tiek natūraliai. Aš po IVF bet darysiuosi nipt. Rizikos vienodos tiek pastojus po IVF tiek natūraliai
NIPT yra neinvazinis prenatalinis tyrimas, kurio metu ištiriama vaisiaus rizika sirgti tam tikromis chromosominėmis ir genetinėmis ligomis. Skaityti
visą straipsnįKachorrita parašė:
Ar nipt siulo darytis po ivf ar ir naruraliai pastojus?
Nipt galima darytis ir rekomenduojama tiek po IVF tiek natūraliai. Aš po IVF bet darysiuosi nipt. Rizikos vienodos tiek pastojus po IVF tiek natūraliai
Sveikos visos!
Gal kuri susidūrusi/ žinosit, ar Santarose perinatologijos skyriuje galima "prašytis" Priscos ar NIPT'o (ar išvis Santarose jį daro)?
Turiu indikacijų, genetiko konsultacija priklausys, bet mąstau gal 10-11sav. jau nulėkti pas perinatologę ir pasidaryt tyrimus, o 12-13sav. echo jau su tyrimų atsakymais pas genetikę
Doro_teja parašė:
Esu čia forume skaičiusi, kad buvo klaidingi kartą ar du![]()
Bet manau jūs čia kažkokio atsakymo apskritai dėl nipto negausit. Tos, kurios darė…
Kachorrita parašė:
Sveikos. Kiek teko skaityti apie nipt tyrima, kad gali parodyti klaidingus atsakymus. Gal kuri apie tai yra girdejusi ar paciai taip buvo? Kokia jusu nuomone ar ver…
Man gydytojas aiškino taip dauno Edvardo ir tuos pagrindinius rodo bene tiksliausiai ir Nipt tam patikimas net labai paklaida tik iki 5 proc jei išgirsti teigiama. Poto sekantis planas kur yra jau su daugiau koreliacija didesne paklaida ir jei kur brangiausi išvis didelė paklaida ir klaidinimas tiksliausia iš vaisiaus vandenų. Tad jis tu brangiausių planų net nerekomenduoja darytis
sauliagele parašė:
Man gydytojas aiškino taip dauno Edvardo ir tuos pagrindinius rodo bene tiksliausiai ir Nipt tam patikimas net labai paklaida tik iki 5 proc jei išgirsti teigiama. …
Mano gydytoja net nusijuokė kai pasakiau šią teoriją
sakė, jog visiška nesąmonė. Kaip gali didėti paklaida jeigu tiria skirtingus dalykus?
Ryyžiukė parašė:
Sveikos visos!
Gal kuri susidūrusi/ žinosit, ar Santarose perinatologijos skyriuje galima "prašyt…
Nipt nėra kompensuojamas
Anabelezija parašė:
Nipt nėra kompensuojamas
Žinau, domiuosi ar Santarose išvis jį daro ir ar gali perinatologas
Diskusija perkelta iš temos: NIPT TYRIMAS
Sveiki,esu pirmakartė mama ir nelabai suprantu kaip čia viskas vyksta. Nuo kada yra atliekamas NIPT tyrimas ir ar tikrai jų tokios kainos? Kompensuojami tie tyrimai ar ne. Gal juos atlieka klinikos kur esi prisiregistravęs kita kaina? Nes dabar pasižiurejus,tai kainos beprotiškos.
Pasimetusimergina parašė:
Sveiki,esu pirmakartė mama ir nelabai suprantu kaip čia viskas vyksta. Nuo kada yra atliekamas NIPT tyrimas ir ar tikrai jų tokios kainos? Kompensuojami tie tyrimai…
Sveiki, galima atlikti nuo 10 savaitės. Mokami tyrimai, nekompensuoja, aš mokėjau 550 EUR, kitur buvo ir po 700 EUR. Čia 2022 metais. Aš džiaugiuosi, kad dariausi.
Aistie parašė:
Sveiki, galima atlikti nuo 10 savaitės. Mokami tyrimai, nekompensuoja, aš mokėjau 550 EUR, kitur buvo ir po 700 EUR. Čia 2022 metais. Aš džiaugiuosi, kad dariausi.…
O kur darėtės? Galvojau antėjoje darytis,bet kainos wow nustebino
Pasimetusimergina parašė:
O kur darėtės? Galvojau antėjoje darytis,bet kainos wow nustebino
verčiau nueikite genetiko konsultacijai ir echoskopijai. 13 ir 20 savaitę. bus pigiau, pasitarsite ar tikrai reikia tyrimo
gal pasiūlys tik prisca
kaip bebūtų, jei nipt atsakymas ateitų jūsų netenkinantis, reiktų laukti 16 savaitės, darytis vvt ir tik tada spręsti dėl nėštumo nutraukimo, man regis
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai